Angelski dnevni horoskop za 12. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Kreativnosti vas danes vabi v svojo družbo. Zadovoljni boste in s podporo energij oranžne barve, ki vas bodo negovale, okrepili svojo moč in uživali tako v svoji družbi kot družbi drugih, kar vam bo dalo voljo, da naredite načrte za nadaljnje korake. 

Bik

Angel Srčnosti vam skozi današnji dan pomaga v spročenosti. Z njegovo pomočjo in s podporo energij bele barve se boste lažje sprostili in predali toku življenja. To vas bo odprlo za nove energije, okrepili boste življenjsko energijo in pokazale se bodo nove priložosti v ljubezni. 

Dvojčka

Angel Veselja vas danes vabi, da se mu predate. Pokazal vam bo, kako se posvetite sebi in kvaliteta energij srebrne barve vam preda vibracije jasnosti, da se usmerite v kreativnost in začnete uresničevati vaše srčne želje. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj. 

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vodi k iskrenosti. Le to vam prinese nove priložnosti, ki vas bodo peljale na novo pot in s podporo energij marelične barve se boste osvobodili starega načina razmišljanja in sodelovanja v odnosih, kar vam bo prineslo dolgoročne uspehe na vseh podorčjih.

Lev

Angel Miru vas bo popeljal skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo turkizne barve boste lažje sebi priznali, kaj resnično potrebujete in se tako usmerili na pravo pot. Dovolite si biti ranljivi in zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da vam pokaže pot naprej. 

Devica

Angel Fokusa vas danes vabi, da sledite svoji poti. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij rdeče barve in se posvetite vsemu, kar želite dokončati, da potem začnete lažje uživajte v tistem, kar vas veseli. To bo razbremenilo tako vaše telo kot vaš um. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predaje vas v današnjem dnevu podpira, da se ne zapletete v reakcije okolice. S sprejemanjem podpore modre barve boste lažje spustili stara čustva preteklosti in se tako znebili vseh obžalovanj, kar vam bo prineslo lahkotnost in prostor za nove dobre energije.

Škorpijon

Angel Svobode vam bo danes pomagal v lahkotnosti. Zdravilne energije zelene barve vas bodo povezale s seboj, da boste na miren in ljubeč način lažje sodelovali z drugimi in se pri tem tudi zabavali. Obeta se vam dan, v katerem boste uživali, samo začutite preprostost in svobodo, brez prepričanj in pričakovanj. 

Strelec

Angel Jasnosti vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij zlate barve boste dobili bolj jasno sliko o sebi in svoji vlogi v odnosih. Preverite vsa dogajanja, da si boste lažje ustvarili realno sliko vsega, kar vam nudijo drugi in kaj se skriva v ozadju. Tako se bodo začele stvari končno premikati v pravo smer.

Kozorog

Angel Zaključkov vas danes vabi, da naredite določene spremembe. Pri tem vas podpre tudi magenta barva, da lažje ugotovite, kaj je potrebno zaključiti in opustiti, da naredite prostor za nove energije, s katerimi lahko ustvarite nove temelje za boljše življenje.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes podpre pri sodelovanju z drugimi. Kvaliteta energij rumene barve vas okrepi v notranji moči in samozavesti, da sproščeno skomunicirate in izrazite vse tisto, kar je za vas pomembno in le to uskladite z bližnjimi. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes vodi, da sledite sebi. S sprejemanjem energij oranžno rumene barve ne boste imeli težav realizirati svoje želje, kar se bo poznalo tudi v vašem počutju, ki se bo preneslo tudi na vaše bližnje. Pomembno je, da se zavedate, ko ste vi v redu, je vse okoli vas v redu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.