Angelski dnevni horoskop za 12. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Reda vas danes vabi, da prevzamete stvari v svoje roke. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij srebrne barve boste okrpeili svojo trdnost in odločnost, da postavite nov red in sistem, ki bo vodil do uspeha vas in vaše bližnje. 

Bik

Angel Srčnosti vas danes podpre v odnosih z domačimi. S sprejemanjem energij zelene barve, ki vam bo prinesla mir, ravnotežje in harmonijo, boste v odnosih srčni, ljubeči, iskreni, kar vam bo prineslo več stabilnosti in nežnosti v odnose.

Dvojčka

Angel Jasnosti vas usmerja skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve, ki vas bodo pomirile, boste dobili bolj jasno sliko vsega, kar se vam dogaja. To vam bo v pomoč, da se organizirate in hranite svojo kreativnost v plus. 

Rak

Angel Počitka vas danes vabi, da mu sledite. Kvaliteta energij roza barve vas bo osvežila in zavedali se boste svojih najglobljih čustev, ki vam ne dajo miru. To spoznanje vam bo v pomoč, da jih opustite, kar bo pozitivno vplivalo tako na vaše fizično kot psihično stanje. 

Lev

Angel Druženja vas danes vodi k ustvarjanju. Sprejmite njegovo podporo in žarki rumene barve vas bodo vzpodbudili v notranji moči, ki vas vodi h kreiranju novih začetkov in spoznavanju neznanega. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Sproščenosti vas danes podpre pri komunikaciji. Na ta način se boste odprli dobremu sodelovanju in žarki marelične barve vas bodo podprli v čutenju in zaznavanju sebe in drugih. Lažje boste iskreno skomunicirali vse, kar si želite in preplavil vas bo občutek sreče in zadvoljstva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas danes vzpodbuja, da se predate sebi in samo opazujete zunanja dogajanja. Zdravilne energije indigo barve vam bodo okrepile intuicijo, kar vam bo prineslo nove ideje, ki jih boste vtkali v svoje aktivnosti glede na zunanje okoliščine.

Škorpijon

Angel Ustvarjalnosti vas danes podpre pri sprejemanju odločitev. Kvaliteta energij turkizne barve vam bo prinesla potreben optimizem, da se lažje umaknete od nepomembnih dejavnikov okolice. Odločite se zase in začnite življenje kreirati iz novih energij. 

Strelec

Angel Miru vas danes vabi k umiku od drugih. Tako se vam ne bo potrebno ukvarjati vedno znova z istimi stvarmi in podpora energij zlate barve vas bo globinsko sprostila in vam dala moč, da se pripravite na nove izzive in pustolovščine. 

Kozorog

Angel Akcije vam danes da zagon, da naredite nekaj dobrega zase. Kvaliteta energij rdeče barve vam bo okrepila moč, da naredite določene spremembe v načinu življenja, se sprostite in s tem izboljšate svoje počutje in pridete do več zadovoljstva in samozavesti.

Vodnar

Angel Fokusa vas danes vodi k zbranosti. Zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile, prečistile vaše misli in čustva. To vam bo pomagalo, da boste bolj jasno in kreativno sodelovali z vsemi okoli vas. To vam bo prineslo dolgoročne koristi na vseh področjih.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes vodi k sprejemanju življenja tukaj in zdaj. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij oranžne barve boste lažje sledili svojim občutkom in se pripravili na vikend. Sprostite se in počnite vse tisto, kar vas veseli in radosti. To vam bo vrnilo upanje in prebudilo moč. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.