Angelski dnevni horoskop za 12. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Novosti vas danes vabi, da se sprostite in zaupate. Na ta način boste lažje sodelovali z drugimi in kvaliteta energij modre barve vam bo prinesla mir in stabilnost, da lažje izpeljete vse skupaj in si dolgoročno spremenite življenje na boljše.

Bik

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih in posvetite čas sebi. Zdravilne energije srebrne barve vam bodo pomagale, da razmislite, kaj si želite in kaj ste za to pripravljeni spremeniti. Tako boste povabili nove sveže energije, ki vam bodo pokazale nove smeri in nove poti.

Dvojčka

Angel Vztrajnosti bo tudi danes z vami. Sprejmite njegovo podporo in sledite svoji poti, kvaliteta energij roza barve pa vas skozi lahkotnost vabi, da se sprostite in odidete v družbo tistih, ki vas podpirajo. To vam bo prineslo dodaten zagon in dobro voljo in samo vprašanje časa je še, kdaj boste prišli do zasluženega uspeha.

Rak

Angel Sreče vas bo danes objel in s podporo energij marelične barve, ki bodo v vas zbudile čustva ljubezni in nežnosti, se vam bo okrepil občutek za romantiko. Dan posvetite druženju in sproščanju, da ostanete v vaših lepih energijah in se okrepite tako fizično kot psihično.

Lev

Angel Priložnosti vas vodi skozi današnji dan in s sprejemanjem energij zlate barve se boste lažje prilagodili vsem novostim, ki čakajo, da jih sprejmete v vaš vsakdan. Dovolite si biti drzni in začutite svoj notranji ogenj, ki vas bo vodil skozi celoten proces. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Svobode vas danes podpre, da se osvobodite vseh nerazrešenih stvari. Kvaliteta energij zelene barve, ki vam prinese mir in harmonijo, vam bo pomagala skozi celoten proces. Tako si boste ustvarili odlične pogoje za uresničitev novih projektov. Sodelujte in vse skupaj bo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da mu sledite in s podporo energij bele barve, ki vam prinesejo svežino in upanje, boste z manj truda lahko dosegli več. To bo pozitivno vplivalo na vaše počutje in dvignilo nivo vaše življenjske energije, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vse okoli vas.

Škorpijon

Angel Komunikacije vas danes vodi do določenih rešitev. Zdravilne energije turkizne barve vas bodo odprle za iskrene pogovore z bližnjimi, kar bo zbistrilo vaš um in sprostilo čustva. Prišli boste do novih spoznanj in idej, kar vam bo dalo pogum za nadaljnje korake.

Strelec

Angel Jasnosti vas danes podpre v komunikaciji. Zdravilne energije rumene barve vas podprejo v moči in samozaupanju,  da se lažje pogovorite o vsem, kar je ostalo odprto in vam povzroča nelagodje. To bo razbremenilo vas in pozitivno vplivalo na vse, ki so kakorkoli vpleteni.

Kozorog

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da prevzamete odgovornost zase. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo vodile v notranjost, da lažje začutite vaš notranji mir in kaj vam sporoča vaše srce. Zadihajte v nove energije in se odločite, da je sedaj pravi čas, da okusite vse lepote življenja in se mu predate.

Vodnar

Angel Odnosov vas danes vodi do določenih spoznanj. Kvaliteta energij indigo barve vam bo pomagala, da ohranite notranji stik in se na ta način odzovete na vse, kar se dogaja okoli vas. Instinktivno boste vedeli, kako odreagirati na reakcije drugih, kar vam bo prineslo mir in večjo osredotočenost nase.

Ribi

Angel Sproščenosti vas bo danes objel in s podporo energij oranžne barve boste prišli do več veselja, kar vas bo gnalo do večje ustvarjalnosti in pozitivnega odnosa do življenja. Čas je za nekaj novega, začutite, kam vas usmerjajo energije in podpora vaše Duše.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot