Angelski dnevni horoskop za 12. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Iskrenosti vam danes odpre nove poti na poslovnem področju. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve, ki vam prinesejo mir in občutek varnosti, boste lažje prevzeli odgovornost. Na ta način boste se boste skozi odločnost zavzeli za svoje cilje in uspeli doseči tisto, o čemer že nekaj časa po tihem upate.

Bik

Angel Reda vas vodi skozi današnji dan, da z njegovo pomočjo na novo organizirate svoj čas. Zdravilne energije vijolične barve vam dodatno pomagajo pri željenih spremembah, samo izkoristite dobre ideje in večje zavedanje sebe, da si tako zagotovite tudi večje finančno zmožnosti.

Dvojčka

Angel Izražanja vas danes vodi skozi večje spremembe. S sprejemanjem njegove energije in energije turkizne barve se boste odmaknili od vplivov okolja in izrazili svoje želje. Tako se bodo začele stvari postopoma spreminjati, kar bo pozitivno vplivalo na vaše psihično in fizično počutje.

Rak

Angel Podpore vas danes podpre, da se prilagodite trenutni situaciji. S podporo energij marelične barve boste lažje zaznavali, kaj potrebujete in kaj morate spremeniti, če želite, da se stvari izpeljejo v dobro vseh vpletenih. Prosite za pomoč in sodelujte z drugimi, tako da vam bo vse uspelo. 

Lev

Angel Ljubezni  vas danes vodi v lahkotnost. Kvaliteta energij roza barve vam skozi nežnost pokaže, kako lažje ustvariti dobre stvari, okrepiti tudi finančno stanje in si zagotoviti večjo varnost. Odziv drugih na vaša dejanja bo pozitivno vplival na vaše nadaljnje korake.

Devica

Angel Poguma vam danes preda zagon in žarki rdeče barve vas bodo aktivirali, da se skozi strast do dela izpostavite in si tako omogočite dolgotrajne spremembe. To bo sprostilo vse napetosti, negativne misli kakor tudi negativne vplive drugih. S podporo vašega dnevnega Angela boste polni energije in moči in vse vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vas danes vabi, da sledite sebi. S podporo energij rumene barve se boste polni optimizma lotili praktičnih stvari,  ki vam prinesejo več živahnosti in prav tako navdihujejo z novimi zamislimi. Sledite svojemu srcu in energijam dneva, da se sprostite in pridete do več moči. 

Škorpijon

Angel Umika vas danes podpre, da se umaknete od vsega in vseh. Na ta način se boste lažje zbrali in pomirili s seboj, s podporo energij indigo barve pa skozi sprostitev prišli do rešitev in idej, kako se postaviti zase in tisto, kar vam je najbolj dragoceno. To bo okrepilo tako vaše telo kot duha.

Strelec

Angel Priložnosti vas danes vabi v preprostost. Z njegovo pomočnjo in podporo energij oranžne barve boste polni dobre volje, kreativnosti in elana realizirali tudi večje stvari. Naj vas bližnji ne odmaknejo od tega, saj vas vaš dnevni Angel podpre, da se intenzivno usmerite vase in svoje naloge.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas vodi skozi današnji dan, da sprejmete določene odločitve. Kvaliteta energij srebrne barve vam bo prinesla potrebno jasnost, da se zaveste, s kom in na kašen način si želite dolgoročnih sprememb. To vam bo dalo odločnost, da se aktivirate v smeri tistega, kar vas osrečuje.

Vodnar

Angel Komunikacije vam danes pomaga, da naredite korake naprej. S podporo energij bele barve, ki vam prinesejo svežino in bistre misli, se boste lažje zavzeli za realizacijo svojih ciljev in se o tem tudi pogovorili. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Sodelovanja vas danes spodbuja, da se odprete za vse predloge in ideje. Na ta način in s podporo energij zlate barve, ki bodo aktivirale vaš naravni privlak za dobre stvari, boste naredili doberr vtis na druge, da bodo želeli sodelovati z vami. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot