Angelski dnevni horoskop za 12. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas skozi današnji dan vodi, da opravite vse tisto, kar je potrebno, ostalo preprosto spustite,  preložite. Prekipevali boste od hrepenenja in želje po nečem novem. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in ohranite mir.

Bik

Angel Želja vas dane spodpre, da skozi aktivno dogajanje uresničite tudi tiste najbolj skrite želje, ki jih nosite v sebi. Sprostite se, sledite svojim željam in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Optimizma vam danes daje podporo, da skozi dan spremljate vse okoli vas in samo opazujete. Na ta način se boste naučili, kako na novo sodelovati v situacijah, ki se vam ponavljajo in vas vodijo iz starega načina delovanja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil, da boste lažje sprejemali.

Rak

Angel Izražanja vam daje podporo, da se z njegovo pomočjo v današnjem dnevu izrazite, kakšne spremembe si želite v svojem domu, da si postavite nove temelje v smeri vašega domovanja. Vaš dnevni Angel je lahko dlje časa z vami, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Lahkotnosti vas danes vodi v sproščen način delovanja glede sprememb, ki jih želite na področju doma ali službe. Nič vam ne bo težko, vse se boste lahkotno dogovorili, saj vas vaš dnevni Angela pri tem podpira.

Devica

Angel Sodelovanja vas do danes vodil k sodelovanju z drugimi, bodite odprti za predloge in pomoč, ki vam morebiti pomagajo pri vaših odločitvah. Kljub temu pa lahko naredite stvari čisto po svoje. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte, da si ustvarite prihodnost, ki si jo želite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odnosov vam bo danes pomagal pri komunikaciji in druženju, da boste lažje prepoznali, kako odreagirati in se ne čustveno vplesti v doživljanje drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da boste lahko prisluhnili drugim in pogledali na situacijo z drugega zornega kota. To bo okrepilo vašo samozavest in sodelovanje z drugimi ter pri nadaljnjih korakih življenja.

Strelec

Angel Razumevanja vas danes vodi, da se sprostite in posvetite sebi, domu in odnosom z bližnjimi. Na ta način boste okrepili življenjsko energijo in si postvaili temelje za vsa ostala področja vašega življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se veselite ter sprejmite podporo vaših bližnjih.

Kozorog

Angel Umika vam bo danes pomagal, da se skozi dan umaknete od vseh in posvetite sebi, svojemu miru in načrtovanju prihodnosti. Lahko da boste zato čutili pritiske okolice. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, z njegovo močjo in vašo voljo boste lažje opustili pomisleke.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah na način, da se ne odmikate in bolje zaznate priložnosti, ki vam bodo dobre smernice za neprej. Opazujte, sodelujte in se sprostite v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.   

Ribi

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se prenehati izgovarjati in iskati bližnjice v živaljenju ter se lotite vseh sprememb, ki so potrebne, da se začno premikati stvari na bolje. Pri tem vam bodo potem tudi drugi priskočili na pomoč. Vaš dnevni Angel vam danes daje moč, da spremenite način delovanja na vseh področjih.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot