Angelski dnevni horoskop za 12. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Razuma vam bo danes pomagal, da ste osredotočeni nase. Ne dovolite, da vas drugi potegnejo v brezno obupa, če vam vaš dnevni Angel ponuja drugačne možnosti. Sprejmite njegovo moč in svojo ognjevitost ter razum.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sproščenem sodelovanju. Spustite nadzor nad samim seboj, nad drugimi kakor tudi nad situacijami. Dovolite si sproščenosti, predanosti v trenutni situaciji, kar bo prineslo pozitivne energije in sprostilo napetosti v odnosih.

Dvojčka

Angel Ljubezni vam danes pomaga, da odprete srce svojemu partnerju ali simpatiji. Doovolite si pokazati čustva, ki vrejo v vas in pozitivno boste presenečeni . S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste blesteli v današnjem dnevu.

Rak

Angel Osvobajanja vas danes podpre v opuščanju, osvobanjanju razvad, ki vam odnesejo fokus od svoje poti. Čeprav vas bodo okoliščine vabile v to, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vam preda svojo moč in se osvobodite vsega starega in naredite prostor za novo energijo.

Lev

Angel Srčnosti vas danes vodi k sledenju svojega srca. Začutite njegov utrip in lažje se boste predali ljudem, ki vas imajo radi in sprejeli njihovo naklonjenost. Aktivno sodelujte z vibracijo svojega srca, ki vas popelje na popolnoma nov nivo življenja.

Devica

Angel Akcije vas bo danes usmeril na pot preobrazbe vašega načina življenja. Ne čakajte na druge in naredite vi prvi korak v smeri sprememb, ki si jih želite, drugi vam bodo sledili. Sprejmite današnje blagoslove in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas vodi skozi današnji dan. Pokazal vam bo, da lahko z njegovo močjo dosežete vse, tudi pritegnete dobre poslovne priložnosti. Začutite njegovo moč in svojo prilagodljivost, da se vam odprejo poti, ki vas bodo osrečile in okrepile materialno stanje.

Škorpijon

Angel Tišine vas danes vabi v svoj objem. Umaknite se od vseh in bodite osredotočeni na svoj notranji mir in harmonijo. Na ta način se boste razbremenili vseh vplivov okolice in se čustveno okrepili ter pripravili na nove poslovne aktivnosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Z njegovo podporo boste ugotovili, kje so potrebne spremembe in kaj lahko sami za to naredite. Zadihajte v nove energije in odprlo se bo novo poglavje, kjer boste vi glavni ustvarjalec svojega življenja.

Kozorog

Angel Optimizma vam bo danes pomagal narediti preboj na poslovnem področju. Bodite sam svoj prijatelj in zaveznik ter stopite v ospredje in spregovorite. Ljudje bodo pozitivno presenečeni in dobili boste njihovo podporo, kar vam bo prineslo samozaupanje in pogum.

Vodnar

Angel Sreče vas bo vodil skozi dan v sproščenosti sprejemanja. Nagrajeni boste za vsa vaša dosedanja prizadevanja in nič vam ne bo težko. Vse skupaj vam bo prineslo novo energijo in podporo, da se še z večjo silovitostjo podet naprej po poti uspeha.

Ribi

Angel Prijateljstva vas bo dane vzpodbujal v sodelovanju s prijatelji. Kljub vašim obveznostim ne pozabite na tiste prijatelje, ki vas podpirajo ne glede na vse in vam pokažejo nove možnosti in poti za osebni napredek. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.