Angelski dnevni horoskop za 12. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas skozi današnji dan podpira pri urejanju odnosov z domačimi. Ne dovolite, da vam okolica in negativne govorice pokvarijo dan, če vas vaš dnevni Angel podpira v iskreni komunikaciji z domačimi. Predstavite jim svoje ideje in zamisli ter se posvteujte z njimi.

Bik

Angel Reda vas bo danes sistematično vodil do smisla, ki ga iščete. Ugotovite, kje izgubljate svojo voljo in optimizem do življenja, pri tem bodite pozorni na dogajanja v okolici. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, boste lažje ohranite svoj nivo delovanja in spustili stara bremena.

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes podpre v sproščenosti v družinskih odnosih. Z njegovo pomočjo boste lažje vzpostavili harmonijo v odnosih in se posvetili vsakemu posebej ter si s tem zagotovili notranji mir in ugled na dolgi rok.

Rak

Angel Fokusa vas danes podpre, da se osredotočite na svoje delo. Ne obremenjujte se z okolico in dosežki drugih, ampak se posvetite svojim načrtom za prihodnost, saj boste la na ta način dosegli optimalne rezlutate. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste uspeli.

Lev

Angel Prijateljstva vas danes vodi k druženju in odprtosti sprejemanja lahkotnega načina življenja. S tem boste pričeli ceniti svoj čas in čas drugih in si okrepili svojo življenjsko energijo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Hvaležnosti vam bo pomagal, da na ljudi in dogodke pogledate z novega zornega kota. Sprejmite pomoč, ki se vam ponuja in dovolite, da se začne novo poglavje, ki vam bo prineslo nove energijo za kreiranje vaših dosežkov. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Spodbude vam danes pomaga pri osvobajanju starih navad in vam pripelje nove možnosti. Sprejmite odgovornost in se rešite vsega, kar vas še omejuje pri velikem osebnem preboju in postavite sebe v ospredje. Tako se bodo energije obrnile v pravo smer, da začnete ustvarjati, kar vam je všeč.

Škorpijon

Angel Sproščanja vas danes vodi, da dan preživite v druženju z ljudmi, ki so za vas pomembni. Sprostitev vam bo prinesla sveže energije, lažje boste zadihali, kar vam bo pomagalo pri sprejemanju odločitev za nadaljnje korake. Skozi sodelovanje z vašim današnjim Angelom boste lažje osvojili dobre energije .

Strelec

Angel Razvajanja vas danes vabi, da se posvetite sebi in svojemu telesu. Privoščite si razvajanje, naj drugi poskrbijo za vas, vi se samo sprostite in uživajte. To vam bo pomagalo regenerirati telo kakor tudi vaš um in sprostitev bo imela dolgoročne pozitivne spremembe.

Kozorog

Angel Spreminjanja vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase in opustite stare navade. S tem boste tudi lažje zaključili tiste odnose, ki vam jemljejo energijo in se posvetili svoji prihodnosti in dobro zaživeli. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje narediti ta preskok.

Vodnar

Angel Podpore vam bo danes predal vso podporo za ureditev družinskega življenja. Ugotovite, kdo vam vnaša nemir in prepire v družinski krog. Bodite iskreni do sebe in okolice ter se jasno izrazite in dovolite, da se stvari postavijo na pravo mesto. S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela boste to lažje uredili in si zagotovili boljše in lepše odnose.

Ribi

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da skozi dan negujete svoj notranji mir in uživate v kreativnosti in ustvarjalnosti. S tem se boste umaknili od srečanj, ki bi vam lahko pokvarila razpoloženje in se posvetili sebi ter zajadrali čisto po svoje in vzpostavili nov nivo zavedanja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.