Angelski dnevni horoskop za 12. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POGOVORA pride, da nehate zapravljati čas in date pomembne stvari v ospredje. Ljubezen življenja se obeta, pustite iskricam prosto pot.

Bik

ANGEL STRASTNE LJUBEZNI ne bo dopustil da uveljavljate svojo voljo, prej boste popustili pod pritiski partnerja ali simpatije. Ne vpeljujte sprememb sedaj.

Dvojčka

ANGEL INTUICIJE vas vodi danes v dogodivščine. Lotili se boste novih stvari, saj čutite, da je sreča na vaši strani.. Vse lahko začnete od začetka.

Rak

ANGEL ZADOVOLJSTVA vam pokaže, da je življenje dobro. Spoznanje,  da ste odvisni od drugih in od Sistema pa vam ne bo všeč. Na svojo neodvisnost ste ponosni in je ne boste predali.

Lev

ANGEL SPREMEMB je tu – ne bo pa šlo vse po načrtih. Življenje vas bo presenetilo, kar pa se najbolj pozna v povezovanju s partnerjem. 

Devica

ANGEL ODLOČANJA bo pomagal uvideti in se odločiti, da se lahko odprete tisti poti in dejanjem, ki vas osrečijo in si jih res želite. Samo zaradi stare navade še niste naredili tega koraka. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SREČE se vas dotakne najprej skozi majhne pozornosti, kasneje pa ob čutenju bližine in strasti odprete več prostora zanj in začutite tudi večji smisel v ljubezni. 

Škorpijon

ANGEL STRASTI vztraja ob vas a ne? Je že čas, da ga uporabite v svoje dobro in se izognete nepredvidljivim dogodkom? Vaša boljša polovica si tudi želi in zna ceniti vase sodelovanje.

Strelec

ANGEL IZBIRE bo odprl dve možnosti: če se lotite pogovorov, se vse postavi na svoje mesto. Če nadaljujete s skrivanjem pred tistimi, ki vam želijo dobro, pa vam slaba volja ne uide. 

Kozorog

ANGEL ČASA je povsod tam, kjer ga potrebujete. Nikjer ni rinite z glavo skozi zid na hitro, ampak se prepustite angelu in razmislite, katerim stvarem boste dali prednost. 

Vodnar

ANGEL SPOZNANJ vam danes pokaže vase razvade. Je čas da jih opustite? Ne bodite presenečeni, če boste občutljivi na mnenje okolice, do sedaj niste bili tako.  

Ribi

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas bo preko sreče, veselja in samozavesti vodil v nova sodelovanja. Takšni se tudi lažje odprete za nove, boljše pogoje za vse. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot