Angelski dnevni horoskop za 12. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega zdravljenja vam bo danes pomagal, da se lažje sprostite in si okrepite notranjo moč in fizično telo. Vzemite si čas zase, da se proces rehabilitacije lahko začne in pridobite svežo, novo energijo. Sprejmite podporo vašega dnevega Angela, ki vas bo vodil.

Bik

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da boste lažje spremenili pogled nase in razmišljanje o sebi. Prisluhnite fizičnemu telesu in sporočilom, ki so dnevno okoli vas, da spustite vse staro in sprejmete nove stvari in spustite nove ljudi v življenje. Vse kar je potrebno je, da se sprostite in sodelujete.

Dvojčka

Angel Notranjega Reda vas danes vzpodbuja, da ostanete zbrani in se ne oddaljujete od svojih ciljev. Notranji red vas odpre, da vidite, kaj so dobre spremembe za vas in s kom lahko podelite svoje ideje in zamisli, da si ustvarite dobre poslovne temelje. Sprejmite podporo dnevnega Angela.

Rak

Angel Upanja vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Z njegovo pomočjo boste lažje prišli do ugotovitev, kaj vam jemlje fokus, čas in energijo. Sprejmite njegovo podporo, da se aktivirate v smeri pozitivnih sprememb.

Lev

Angel Ljubezni vas danes vodi k lahkotnemu sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje sledili sebi in drugim in se pri tem ne izgubili v vseh aktivnostih. Sprostite se in se predajte vodstvu vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Odločanja vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Ugotovite, kaj vas ovira, da ne naredite potrebnih korakov v smeri materialnega obilja. Podpre vas pri odločitvi, da zaključite z določenimi navadami in sledite srcu, ki vas vodi. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vas danes podpira, da z njegovo pomočjo osvojite nove energije, ki vas odprejo sprejemanju lepote življenja. Pri tem naj vas vodi vaše srce, spustite nadzor in se sprostite. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Jasnosti vas bo aktiviral v iskanju boljših rešitev za sodelovanje z drugimi.  Ustavite misli in ga nagovorite, da vam pokaže, kako lahko določite pravo mejo, do katere dovolite drugim, da posegajo v vaše življenje.

Strelec

Angel Uspeha vam bo skozi današnji dan v pomoč, da lažje vpeljete potrebne spremembe in aktivnosti v svoj vsakdan. Z njegovo podporo in svojo voljo, da izpolnite skrite želje, ste na poti do osebnega preboja.

Kozorog

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite in zgrabite vse, kar vam življenje ponuja. Ne čakajte na druge in naredite korake v smeri neznangea, če vas vaš dnevni Angel vabi k odkrivanju novih dogodivščin.

Vodnar

Angel Zadovoljstva vas danes podpre, da svoje dosežke delite z drugimi. Pri pokažitei svoj ponos in svoj prav, ne pozabite pa, da se ne zapletate v nepotrebne diskusije in si nakopljete ljubosumje drugih. Dovolite, da vas vodi vaš dnevni Angel.

Ribi

Angel Vztrajnosti vam danes preda podporo, da imate fokus na sebi in svojih željah. K vam bo pripeljal ljudi, ki vam bodo pri tem pomagali, kar vam bo dalo dodatno voljo in pogum ter aktiviralo željo po napredku. Sledite svojim idejam in vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas usmerja.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.