Angelski dnevni horoskop za 12. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZAZNAVANJA bo danes intenziven – čutili boste energije so okrog sebe. Opazite, kaj sprožite v okolici s svojimi besedami in načinom pogovarjanja.

Bik

ANGEL EGOIZMA vam danes pomaga pri ureditvi življenja – z drugimi boste sodelovali samo tam, kje imate sami neposredno korist.

Dvojčka

ANGEL DOBREGA POČUTJA bo prišel kar tako – brez posebnega razloga. Ne bo vam čisto jasno, kaj se dogaja, saj se bodo stvari čisto drugače razvijale kot ste mislili.

Rak

ANGEL MIRU vam je danes dragocen – lahko da se boste umikali pred okolico, predvsem tistimi, ki vas želijo vplesti v svoje težave. Saj veste, da ste lahko v miru s sabo, če to želite, a ne?

Lev

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas naredi privlačne za ljubezen in dobre odnose. Mar vam je za ljudi in spoznanje, da vas podpirajo vas danes sprosti.

Devica

ANGEL BOJEVITOSTI vam sicer pomaga doseči uspehe, na daljši rok pa se vseeno raje pogovorite s sodelavci. Premirje bo omogočilo skupno napredovanje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL EGOIZMA vas usmeri na zaključevanje svojih nalog in ne dovoli sprejemati nalog drugih. Naučite se usmeriti na svoj počitek in dobro počutje.

Škorpijon

ANGEL ŽIVLJENJA pripravlja presenečenja v ljubezni in nasploh – kako bi radi živeli? Kaj se res želite? Počakajte, da se vse umiri in šele takrat delujte.

Strelec

ANGEL ŠIRŠEGA POGLEDA vam pomaga, da se ne zapletete v malenkosti in ponovno izgubljate čas. Sprostitev vam pride bolj prav, zato razmislite, kaj res potrebujete.

Kozorog

ANGEL SPROSTITVE vam bo danes prišepetoval, kako opustiti bremena preteklosti in strahove – vzemite vse, kar vam ponuja, da preprečite slabo psihično počutje.

Vodnar

ANGEL RAZISKOVANJA IN IDEJ bo tokrat usmeril pozornost v odkrivanje kaj vas sprosti, kaj odpre optimizem in vas umiri. Privoščite si dan čisto zase in niti malo ne poskušajte komurkoli ugajati.

Ribi

ANGEL ZADOVOLJSTVA se pokaže, ko začutite da ste na pravi poti. Odprite se novim idejam, zraven bo dovolj podporne energije in volje za realizacijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.