Angelski dnevni horoskop za 12. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah, da si postavite nove temelje. Z njegovo pomočjo boste začutili svojo moč, da postavite meje sebi in drugim in se tako poslovite od starega načina sodelovanja z drugimi in ohranite notranji mir.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da ponudite pomoč vašim prijateljem in s skupnimi močmi dokončate njihove obveznosti. Tako boste imeli tudi možnost in čas, da se posvetite druženju in zabavi, kar vas bo sprostilo in dalo pogum za nadaljnje korake in spremembe v odnosih z domačimi.

Dvojčka

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral, da sprejmete vse darove, ki vam jih daje življenje v tem trenutku. Tako boste izboljšali izgled kot tudi počutje, kar vam bo dalo več veselja, sproščenosti in kreativnosti, s tem pa tudi več pozitivnih sprememb, ki vam lahko trajno spremenijo življenje.

Rak

Angel Odnosov vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Z njegovo pomočjo in s spoštovanjem sebe, boste pridobili na svoji moči in se ne boste več zapletali v nerodne situacije. To vam bo prineslo tudi podporo za ostala področja v življenju. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Predanosti vas danes vabi, da začutite predanost sebi. Z njegovo pomočjo boste lažje uredli svoje misli in občutke ter se posvetili skritim željam in naredili načrte, kako jih uresničiti. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Devica

Angel Svobode vam bo danes pokazal, kako pomembno je, da negujete svoje želje. Opustite strah pred neuspehom in se lotite vsega novega, kar vas veseli. To vam bo pomagalo ohraniti notranji mir in dalo več veselja za sodelovanje. Sprejmite njegovo podporo in naredite korak naprej, da si ustvarite nove temelje za svojo prihodnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Uspeha vas bo danes podprl v vseh aktivnostih. Vsega česar se boste lotili, vam bo uspevalo in potekalo točno tako, kot si želite, samo sodelujte in ostanite v novih energijah ustvarjalnosti. Sodelujte z energijami vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Akcije vas bo danes dal zagon, da se lotite uresničevanja svojih ciljev in želja. Tako se bo okrepila vaša notranjo moč, volja kot tudi strast do kvalitetnega, aktivnega življenja. Ostanite v svojih dobrih energijah in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in nič vam ne bo težko.

Strelec

Angel Jasnosti vas danes podpre in vam pomaga, da razmislite, kako se lotiti uvajanja sprememb. Na ta način boste prišli do željenih rešitev, da se razbremenite in posledično do trajnejših rešitev za vsa področja življenja.

Kozorog

Angel Odgovornosti vam danes pomaga, da sprejmete odgovornost zase. Na ta način se boste lažje postavili zase in zagovarjali svoje vrednote, kar vam bo dalo pogum, da ne glede na druge, naredite vse potrebno, da se začnejo stvari premikati v pravo smer. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Vodnar

Angel Sproščanja vas danes spodbuja, da se osredotočite nase. Sprostite se in se vsega lotite načrtno in zbrano, kar vas bo vodilo do željenega uspeha. Ne dovolite, da vam drugi preusmerijo pozornost, če vas vaš dnevni Angel vzpodbuja, da sledite sebi.

Ribi

Angel Iskrenosti vas bo danes objel in vodil k novemu načinu delovanja. Zaupajte sebi in sledite svojim srčnim željam. Iskrenost vas bo vodila v pravo smer in čedalje bolj vam bo jasno, kaj si želite in kako to doseči. Ostanite v svojih dobrih energijah in nič vam ne bo težko.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.