Angelski dnevni horoskop za 12. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL KREATIVNOSTI prinaša ideje, kako se lotiti vsega, da spustite pritiske in vplivanja okolice na vas. Ne čakajte, da se vse samo uredi, čas je za ukrepanje. 

Bik

ANGEL ŽIVLJENJA  se kaže v najlepših oblikah – tokrat skozi naklonjenost drugih. Zaznavajte lepoto čustev in se izognite lastni drami, kaj je res in kaj ni. 

Dvojčka

ANGEL POSLOVNEGA USPEHA danes kaže prave korake naprej in kako delovati, da naredite spremembe na dolgi rok. Še znate sproščeno kreirati? 

Rak

ANGEL ŽIVLJENJSKEGA NAMENA ima moč, da vas potegne iz čustvenega vrtinca, ki vas čisto začara. Ohranite fokus na smislu svojega početja. 

Lev

ANGEL URESNIČEVANJA NAČRTOV poskrbi za popoln uspeh in vase počutje je odlično. Čutite sprostitev in voljo, ki se odpreta navznoter in vas vodita v dobre odnose. 

Devica

ANGEL RAVNOVESJA bo pazil, da si odličnega obdobja ne pokvarite z pretiranim egoizmom. Sprostitev vas osreči in pelje v nove vode. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ŽIVLJENJA uživa v vaši družbi in vi v družbi vseh sodelujočih. Čeprav se nekateri načrti izpeljujejo bolj na dolgi rok kot je bilo pričakovano, ne morete skriti svojega veselja.

Škorpijon

ANGEL SRČNOSTI vam odkriva, kako na lep način realizirate vse. Opazite, kako sodelovati skozi čustva, da življenje steče bolj lahkotno. 

Strelec

ANGEL JASNOSTI je nujen pri zaključevanju službenih projektov. Pokaže vam, kako in kdaj morate zaključiti, da ohranite dobro priložnost za spremembo. 

Kozorog

ANGEL AKTIVNOSTI na novo postavi vizijo, da lahko svoje želje jasno predstavite in povabite ljudi k sodelovanju. Vas še vedno čudi pozitiven odziv ljudi? 

Vodnar

ANGEL INICIATIVNOSTI čaka prevzamete stvari v svoje roke in si uresničite prihodnost na način, kot jo vi želite. Čakanje da vas življenje prisili v spremembe, se ne obnese več. 

Ribi

ANGEL USPEŠNOSTI je povsod, kjer se česa lotite. Prav ponosni ste že nase ter svoje ideje in dosežke in delovna vnema kar raste. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.