Angelski dnevni horoskop za 13. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Umika vas bo danes usmeril vase. Kvaliteta energij bele barve vam bo prinesla svežino, jasnost in lažje boste spustili vso težo misli in čustev. Posvetite se sebi, tistemu, kar vas veseli in lažje boste ostali fokusirani nase. Sprejmite podporo dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Sproščenosti vam danes pomaga do več jasnosti. Zeleni žarki vas bodo podprli v sproščenosti in skladnosti telesa, duha in uma, kar vam bo pomagalo, da popravite določene stvari iz preteklosti in izpeljete vse na najbolj optimalen način za vas in vse vpletene. S podporo vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

Dvojčka

Angel Organizacije vas danes podpre pri spremmebah. Ponudbe in ideje, ki jih boste danes prejeli s strani drugih, vas bodo pozitivno presenetile, zdravilne energije zlate barve vas bodo osvobodile miselnih vzorcev. Začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pokazal, kako lahko vse skupaj izpeljete.

Rak

Angel Fokusa vas danes podpre, da ostanete zbrani. S podporo energij modre barve vam bo jasno, kaj morate narediti, da branite vse tisto, kar je za vas pomembno. Tako boste okrepili svojo moč, notranji mir in ohranili trdnost temeljev na vseh področjih. 

Lev

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da izpeljete načrtovano in s podporo energij rdeče barve se boste pogumno lotili vsega. Na ta način boste vpeljali korenite spremembe v vaše življenje, kar pa bo vplivalo ne samo na vas, ampak tudi na vaše bližnje.

Devica

Angel Osvobajanja vam danes pomaga, da naredite določene korake naprej. Zdravilne energije roza barve vas bodo poživile in spodbudile, da spustite določene predsodke, začutite veselje in zadovoljstvo ter se tako odprete vsemu obilju, ki prihaja v vaše življenje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas bo danes objel in vam pomagal, da sledite sebi. Kvaliteta energij oranžne barve vam bo prinesla več veselja in strasti, kar bo izboljšalo vaše počutje in vas usmerilo, da nadaljujete po poti naprej. Sprejmite podporo.

Škorpijon

Angel Odločanja vas danes vabi, da sprejmete izzive in se odločite zase. S podporo energij turkizne barve boste na novo zasijali in sproščeni vzpostavili nov način sodelovanja z drugimi ter lažje postavili nove temelje vašega življenja.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da sodelujete v aktivnostih dneva. S podporo energij indigo barve boste prišli do novih idej in jih boste spretno skomunicirali z drugimi. To vam bo odprlo nova vrata in prineslo nove možnosti za osebni preboj. 

Kozorog

Angel Lahkotnosti vam bo danes v pomoč, da se lažje odločite med možnostmi. Bodite iskreni do sebe in zdravilne energije srebrne barve vas bodo vodile, da izberete najbolj optimalno pot in v življenje vpeljete nov sistem, ki vam bo pomagal, da se stvari obrnejo v pravo smer.

Vodnar

Angel Moči vas danes vabi, da se mu predate. Z njegovo pomočjo in podporo energij rumene barve boste samozavestni in polni notranje moči, da stvari postavite na novo. Pri tem ne pozabite na druge, sledite vodstvu vašega dnevnega Angela, da boste lažje krmarili med svojimi željami in željami drugih.  

Ribi

Angel Predanosti vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegovih energij in energij vijolične barve boste bolj jasno in odločno vpeljali ideje v vaš vsakdan. To vam bo dalo upanje in optimizem ter dolgoročno pozitivno vplivalo na finančno stanje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.