Angelski dnevni horoskop za 13. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas bo danes objel in vam pomagal, da sledite svojemu notranjemu miru. Pri tem vas podpre oranžna barva, ki vam pomaga pri čutenju sebe, da se sprostite, spustite prčakovanja, ki jih imate do drugih in se povežete s svojimi najlepšimi energijami.  Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in mu sledite.

Bik

Angel Odnosov vas danes vabi, da bolj sproščeno pogledate na vse okoli vas. To vam bo pomagalo tudi v čutenju lepote narave, živali in objem vseh odtenkov roza barve bo v vas vzpodbudil razumevanje sebe in drugih, kar bo v vaše odnose prineslo več lahkotnosti in harmonije.

Dvojčka

Angel Sprejemanja vam skozi današnji dan pomaga, da sodelujet v vseh spremembam, ki vam jih ponuja dan. S sprejemanjem njegove podporo in zdravilne energije vijolične barve, boste prišli do novih spoznanj in lažje boste odprli srce za ljubezen in srečo.

Rak

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan. S njegovo pomočjo in pomočjo mavričnih barv se boste lajže posvetili sebi, se globinsko sprostili in tako spustili vse dvome in strahove, ki jih imate v odnosu do drugih. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Optimizma vas danes podpira, da uredite vse tisto, kar ste načrtovali v zadnjem času. Zdravilna rdeča barva vam bo v pomoč, da lažje spustite vsa čustvena bremena in začutite notranjo moč, ki vam pomaga postaviti nove temelje za obilje, blagostanje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Komunikacije vam bo danes pomagal, da se izrazite iskreno iz srca in s tem  naredite nove korake v odnosih s prijatelji. Zelena barva vam bo pomagala, da bo komunikacija iskrena iz srca in da pri tem ohranite notranji mir ter ohranite nivo dobrih energij.   

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zdravljenja vas danes vabi, da mu sledite. Zdravilna zlata barva vam bo v pomoč, da se sprostite in opustite vse stare navade, ki vas držijo na mestu. Na ta način boste prišli do novih spoznanj in poti, ki vas vodijo k ustvarjanju tistega, kar si resnično želite. Sprostite se in sprejmite podporo.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes vodi k boljšemu razumevanju sebe in drugih. Z njegovo pomočjo boste lažje sodelovali z drugimi in ohranili svoj mir, samo dovolite, da vas zdravilna srebrna barva ovije in vam dvigne nivo razumevanja dogajanja okoli vas.

Strelec

Angel Samozavesti vas danes podpre pri vseh spremembah. Dovolite si biti to, kar resnično ste in zdravilna rumena barva vam bo v pomoč, da začutite notranjo moč in iz tega prostora kreirate svoje življenje.

Kozorog

Angel Umika vas danes vodi k počitku, da lažje zadihate. Zdravilna turkizna barva vam pomaga pri vzpostavitvi notranjega miru, da si napolnete baterije in se pomirite z okolico. To vam bo v pomoč pri nadalnjih korkaih, da v situacijah z drugimi ne reagirate več tako osebno.

Vodnar

Angel Akcije vam  bo danes dal zagon, da naredite potrebne spremembe. S pomočjo temno modre barve boste prišli do spoznanj, kaj si resnično želite, okrepili vašo fizično moč in začeli odkrivati in ustvarjati življenje s čisto nove perspektive.

Ribi

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral v vsem, kar vam bo pomagalo, da si ustvarite nove trdne temelje za nadaljni uspeh. Pomagal vam bo tudi pri nadaljnjih korakih in indigo barva vas vabi, da mu zaupate in se odprete za vsa sporočila, ki vam bodo pokazala nove smernice za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.