Angelski dnevni horoskop za 13. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Harmonije vas vodi skozi današanji dan. Sledite njegovemu vodstvu in s podporo energij roza barve se boste bolje povezali s seboj in počasi začeli srejematiživljenje točno takšno kot je. Zaupajte in sledite svojemu srcu, da ohranite nivo dobrih energij.

Bik

Angel Izražanja vas bo danes pomagal, da ste zbrani in sledite dogodkom dneva. S podporo energij vijolične barve boste lažje sledili svoji poti in izrazili vse tisto, kar je za vas pomembno. S tem si boste napolnili baterije in dopudtili tudi drugim, da naredijo enako.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da delujete tukaj in zdaj. Naj vas ovijejo energije zlate barve, ki vam bodo dale moč, da naredite pozitivne spremembe na vseh področjih. Soočite se s trenutno situacijo in sodelujte z drugimi na način, da skomunicirate vse tisto, kar želite drugače in na novo.

Rak

Angel Spreminjanja vas danes podpre v odnosih. Pri tem vam bodo v pomoč tudi energije svetlo modra barve, da začnete sodelovati in sprejemati tudi mnenja drugih, da se stvari lahko postavijo na svoje pravo mesto. Ne umikajte se v svoj svet, sprejmite podporo in dovolite, da vas nove energije vodijo.

Lev

Angel Sproščenosti vas danes podpre v pozitivnih spremembah. Z njegovo pomočjo boste lažje uživali v vsem, kar vam prinese dobre pozitivne energije in odpre pot, po kateri vas vodi vaše srce. Pri tem vas podpre tudi rdeča barva, ki vam prinese več strasti, da se v polnosti odprete vsemu. S tem se bo življenje postavilo na popolnoma nov nivo.

Devica

Angel Miru vas vodi skozi današnji dan, da se posvetite sebi. S podporo zdravilnih temno modrih barv se boste lažje regenerirali v objemu vašega doma, si zbistrili vaš um in si s tem okrepili življenjsko energijo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas danes vabi, da se sledite sebi in svoji poti. Zdravilna marelična barva vam bo v pomoč, da ohranite ravnovesje med vašimi potrebami in pomočjo drugim. Dovolite jim, da se učijo po svoje, posvetite več pozornosti sebi in počutili se boste bolj svobodne in ohranili boste nivo dobrih energij.

Škorpijon

Angel Razuma vas danes podpre v pravilnih odločitvah. Ne nasedajte provokacijam drugih in s podporo energij zelena barve boste lažje ostali fokusirani nase in počakali na ugoden trenutek, da razširite svoje poslovno delovanje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes podpre v lahkotnosti. Dovolite, da vas ovijejo energije oranžno rumene barve, ki vam pomagajo v čutenju in zaznavanju sebe, da lažje spustite vsa omejujoča prepričanja in se odprete lepšemu življenju. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Kozorog

Angel Fokusa vam danes pomaga, da ste osredotočeni nase in svoje cilje. Ne čakajte na druge in njihove potrditve, s podporo energij bele barve boste bolj jasno in neovirano prevzeli vajeti v svoje roke. Vztrajajte pri ciljih in sodelujte z drugimi, naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Vodnar

Angel Možnosti vas danes podpre, da se sprostite. Zdravilne energije srebrne barve vas bodo ovile v oblak nežnost in vam pokazale, kako vpeljati nov red v vaš vsakdan in da pri tem uživate v vsem, kar vam prinese dobre pozitivne energije in odpre pot, da se v polnosti odprete vsemu.

Ribi

Angel Strasti vas bo danes vodil skozi današnji dan. S podporo magente barve boste polni polne dobre, da se pripravite na vse novo, ki prihaja v vaše življenje. Bodite ponosni nase in hvaležni za svojo moč, prilagodljivost in voljo. To vam bo dalo veselje za novo poglavje v življenju.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.