Angelski dnevni horoskop za 13. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Sodelovanja vas danes vabi, da naredite nekaj dobrega tako zase kot druge. Z njegovo podporo in podporo energij marelične barve vam bo jasno, kaj morate storiti, da se odprete sebi in drugim. To se bo poznalo na vašem počutju in ogromno boste prispevali k okrepitvi odnosov tudi širše.

Bik

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem energij rdeče barve boste začutili, kaj v vas zbudi strast in na kakšen način lahko sproščeno sodelujete v procesu prenove in transformacije življenja. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Dvojčka

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal izboljšati vaše fizično počutje. Sprejmite podporo energij modre barve, ki vas odmaknejo od vplivov drugih, da lažje čutite in zaznavate sebe, svoje potrebe. Tako se bodo energije obrnile v vašo korist, izboljšali boste počutje in se razbremenili. 

Rak

Angel Razumevanja vas danes vodi k spoznavanju sebe. Kvalitete energij srebrne barve vas odprejo za občutke sreče, veselja, po drugi strani pa vam bodo pomagale, da vpeljete nov sistem in vas reakcije drugih ne potegnejo stran od vas, od bližnjih in srčnih želja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi ta proces.

Lev

Angel Odločanja vas bo danes podprl pri spremembah. Z močjo voljo in s podporo energij zlate barve boste lahko postavili nove temelje, samo opazujte svoje občutke in misli, da lažje izberete, kaj želite početi v prihodnosti in si tako odprete nove poti.

Devica

Angel Harmonije vam daje podporo, da danes spustite vse staro. Kvaliteta energij roza barve vas bo objela, da začutite varnost in toplino, kar vam bo pomagalo, da se notranje okrepite in vzpostavite nov način razmišljanja in s tem tudi kreiranja prihodnosti. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral, da se posvetite sebi. S sprejemanjem energij vijolične barve boste začutili, kaj morate opustiti in kaj sprejeti, da lažje naredite prmemike v boljšo prihodnost. Osvobodili se boste vplivov drugih in se okrepili v moči in strasti.

Škorpijon

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da ohranite optimizem. S podporo energij zelene barve vam ne bo težko slediti sebi in ohranjati pozitiven odnos ter se usmeriti tja, kamor vas vabi srce, da se lahko začnejo stvari premikati v pravo smer. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Strelec

Angel Moči vam danes preda moč in podporo, da se odločite zase. Sprostite se in dovolite, da čustva preteklosti odidejo in kvaliteta energij turkizne barve vas bo zbistrila, da boste lažje naredili načrte za prihodnost. S tem boste odprli vrata za nove priložnosti in nove ljudi, kar vam bo prineslo več veselja. In upanja. 

Kozorog

Angel Predaje vam bo danes pomagal pri spremembah. Z njegovo pomočjo in podporo energij magente barve se boste sprostili v sprejemanju vsega novega, kar vas bo notranje osvobodilo in prebudilo vaše globoke potenciale. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo dal moč za spremembe. 

Vodnar

Angel  Odgovornosti vas danes vodi in s podporo energij rumene barve boste začutili svojo moč, pogum in fleksibilnost, da si utrdite temelje na poslovenm področju, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vsa ostala področja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Ribi

Angel Veselja vas danes vabi v svoj objem in kvaliteta energij bele barve vas bo popolnoma prenovila, da zasijete v vsem svojem sijaju. Zadihajte v nove energije, da se vzpostavi nov nivo zavedanja sebe in se predajte lepotam življenja. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot