Angelski dnevni horoskop za 13. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SREČE vas spremlja, danes pride skozi dobre novice. Upanje za prihodnost se okrepi. Takole polni dobrih občutkov boste odlično realizirali najboljše ideje.

Bik

ANGEL AKCIJE vas vabi v sedanji čas – da se nehate ukvarjati s preteklostjo in date možnost ljubezni ter zdravju in lepemu v življenju nasploh.

Dvojčka

ANGEL SAMOZAVESTI vam vlije moč, da si postavite jasne meje. Opazujte reakcije okolice in se veselite zase. Ni konec sveta, a ne? To vam je dolgo manjkalo – uživajte.

Rak

ANGEL AKCIJE vas odpre v dinamiko dneva, da polni energije sledite svoji usodi. Uporabite zagon tudi za delovanje v službi ali poslu, dobro bo za lastno vrednost.

Lev

ANGEL SREČE se vplete v zveze in odnose, zato se odzivajte na povabila tistih, ki vas osrečujejo. Dolgo željene iskrice strasti se aktivirajo ob simpatiji.

Devica

ANGEL IZRAŽANJA vam pomaga najti način, kako s pomočjo drugih izpeljati načrte. Z optimizmom in natančnim pogovorom se da vse urediti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POSTAVLJANJA ZASE vas vodi v poti dobrega počutja – koliko uslug bi radi še naredili na račun svojega časa in dobrega počutja?

Škorpijon

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas prevzame že zjutraj in spodbudi, da se lotite težjih situacij v službi. Odlično vam uspe posredovati in pomiriti vse.

Strelec

ANGEL SPROŠČENOSTI vas bo vodil v družbo, sami pa izbirate, kje in s kom boste. Previdnost pri izbiri ni odveč, morda pa vam bo celo bolje v dvoje.

Kozorog

ANGEL OPUŠČANJA starega ve, koliko balasta se je nabralo v vas in vas vabi v pogovor, da vse oi opustite. Notranja sreča in zadovoljstvo naj vas vodijo dalje.

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA se skozi vas želi pokazati svetu, seveda pa najprej bližnjim. Učinkovitost vas je preveč okupirala, sedaj je čas da vidite tudi čustva in želje drugih.

Ribi

ANGEL NAPREDKA vam pomaga sistematično ustvarjati svojo dobro vizijo, seveda pa si rabite dovoliti, da vam življenje pokaže možnosti. Uporabite svojo kreativnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot