Angelski dnevni horoskop za 13. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Razumevanja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in s podporo energij roza barve, ki vas bodo ovile v mehkobo, si boste lažje priznali, zakaj vedno znova in znova vztrajate pri določenih stvareh in določenih ljudeh. To vam bo v pomoč, da naredite korake v novo smer.

Bik

Angel Sproščenosti vas danes vodi do odločitev. Zdravilne energije modre barve vas bodo umirile in lažje so boste odločili za nadaljnje korake. Zadihajte v nove energije in stopite iz svojih okvirjev in se odločite za nov način življenja. 

Dvojčka

Angel Kreativnosti vas danes podpre, da opustite vse, kar vas bremeni. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve se boste lažje odprli za priložnosti, ki vam bodo življeje spremenile na bolje. Samo lotite se stvari in vztrajajte. 

Rak

Angel Zbranosti vas danes vabi, da ohranite fokus na sebi. S podporo energij srebrne barve boste lažje ohranili trdnost v sebi in se na ta način prilagodili vsem spremembam, ki prihajajo. Tako boste na tekočem z vsem, kar vam bo dalo samozavest in  dobro voljo.

Lev

Angel Zadovoljstva vas bo danes objel in s podporo energij oranžne barve boste pozitivno pogledali na vse okoli vas in se lažje odločili, da prevzamete življenje v svoje roke in sezačnete ukvarjati s stvarmi, ki so za vas najbolj optimalne.

Devica

Angel Predaje vas danes podpre pri spremembah. Kvaliteta energij bele barve vam prinese čistost, lahkotnost, kar vam bo pomagalo, da si priznate vsa čustva, ki jih skrivate v sebi. To vas bo osvobodilo in prineslo sprostitev, kar vam bo dalo novih moči za naprej. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od vseh. Zdravilne energije marelične barve vam bodo prinesle potrebno harmonijo, kar vas bo naredilo nedovzetne za vse, kar se bo dogajalo okoli vas. S tem boste ohranili nivo dobrih energij in videli stvari popolnoma drugače.

Škorpijon

Angel Miru vas danes podpre, da se posvetite sebi in svojemu domu. Naj vas okolica ne umakne od vaših načrtov in s podporo energij vijolične barve, ki bodo blagodejno vplivale na vaše misli in čustva, boste z lahkoto sledili sebi. To bo pozitivno vplivalo na vaše počutje in dvignilo nivo življenjske energije.

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da sledite toku dneva. Zadihajte v energije indigo barve, ki vas bodo dale jasen pogled na celotno situacijo in bolj odprti boste za mnenja in predloge drugih. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja. 

Kozorog

Angel Optimizma vas danes vabi, da se odprete sebi in drugim. Žarki zlate barve vas bodo objeli in napolnili s svežo energijo, da boste lažje spustili strah, ki vas odmika od čarobnosti življenja.  Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pomagal skozi proces.

Vodnar

Angel Odgovornosti vas danes vabi, da sprejmete odgovornost zase. Na ta način boste bolj fokusirani na vse, kar želite narediti in s podporo energij rumene barve boste odgnali vse dvome in spustili vse omejitve, ki vas pri tem ovirajo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Ribi

Angel Komunikacije vas danes podpre na poslovnem področju. Tako boste položili vse karte na mizo in s podporo energij zelene barve dosegli mir in harmonijo, kar vas bo rešilo določenih bremen in pozitivno vplivalo na vaš nadalnji uspeh.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.