Angelski dnevni horoskop za 13. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Ljubezni vas danes odpre k srčnemu, čustvenemu dogajanju dneva. Sprostite se in sodelujte, ugotovili boste, da je lahko življenje lepše in boljše , če samo sodelujte v dogajanjih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Odnosov vam danes pomaga, da uredite vaše odnose iskreno, kar pomeni, da ste najprej iskreni do sebe. Prenehajte se sprenevedati in s podporo vašega dnevnega Angela boste lažje izrazili in uredili vse tisto, kar v vaših odnosih visi kot temen blak nad vami.

Dvojčka

Angel Fokusa vam bo pomagal, da spregledate in ugotovite, kje so potrebne spremembe, da se vaše življenje začne odvijati v smeri vaših ciljev. Korak za korakom vas vodi naprej. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo moč.

Rak

Angel Jasnosti vas skozi današnji dan usmerja na način, da se jasno izrazite in vztrajate pri svojem. Ne dovolite, da vas drugi prepričajo v svoj prav,  če vas vaš dnevni Angel skozi jasnost vodi do vaše notranje moči.

Lev

Angel Sreče vas danes podpira pri vseh spremembah, ki krepijo vašo samozavest in odločnost. Tudi s pomočjo drugih boste danes odkrivali zanimive stvari in lastnosti o sebi, kar vam bo pomagalo pri osebnemu napredku.

Devica

Angel Podpore vas danes podpre, da se ustavite, saj niso pomembne le materialne dobrine, ampak tudi vaše duhovno stanje in si dovolite, da se začne novo poglavje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vas skozi dan vodi neobremenjeno, saj namen in mnenja drugih niso več pomembna za vas, prav tako vas ne bodo več motili vplivi okolice. Sproščenost vas bo vodila v pravo smer in maske bodo začele padati.

Škorpijon

Angel Modrosti vam bo danes pomagal zavedati se svojih talentov in dobrih stvari, ki jih optimalno uporabite skozi vsakdan. Spoštujte sebe in druge ter dovolite, da se začenja novo poglavje.

Strelec

Angel Hvaležnosti vam bo danes pomagal, da bolj sproščeno pogledate na vse in se osredotočite nase ter prevzamete odgovornost za vse spremembe v vašem življenju. S pomočjo vašega dnevega Angela boste lažje zadihali v nove energije in se posvetli življenju bolj jasno in hvaležn

Kozorog

Angel Miru vas bo danes objel in vas vodil skozi dan na način, da začutite svoj notranji mir in iz tega novega stanja delujete v odnosu do drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in ga veckrat na dan pokličite.

Vodnar

Angel Akcije vam bo skozi današnji dan v pomoč, da boste lažje uredili vse za postavitev novih temeljev na vseh področjih vašega življenja. Mogoče se vam bo vse skupaj zdelo kaotično, a s pomočjo vašega dnevnega Angela se bo izšlo in veseli boste pozitivnih sprememb.

Ribi

Angel Resnice vam bo danes pomagal, da boste skozi dan izrazili svojo resnico in potrebe, želje. Mogoče zaenkrat samemu sebi, vendar pa je dolgoročno dobro, da tudi vsem, ki z vami sodelujejo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.