Angelski dnevni horoskop za 13. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas bo popeljal skozi današnji dan. Sodelujte sami s seboj na način kot bi sodelovali z vašo ljubljeno osebo in si dovolite, da samo počivate ter opazujete svoje reakcije. S tem se boste predali svoji Duši, da vam pokaže pot naprej.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes podpre v spremembah. Z njegovo podporo se boste lažje sprostili in opustili stara čustva, ki ne sodijo v sedanjost. To bo sprožilo val novih, svežih energij, ki vas bodo podprle, da doživite pravi razcvet tako mentalno kot čustveno.

Dvojčka

Angel Veselja vas danes skozi dan povabi v svojo družbo. Pomagal vam bo spustiti stara prepričanja, veselite se življenja, ki vam dnevno prinaša darila. Pokažite interes in srečo ter se pokažite v svoji pravi luči. Vaš dnevni Angel lahko z vami ostane tudi dlje časa, samo redno, dnevno ga pokličite.

Rak

Angel Jasnosti vas usmerja skozi današnji dan, da pogledate onkraj iluzij. Vse dogodke preverite in pridobiti mnenja ljudi, da si boste lažje ustvarili realno sliko vsega, kar vam drugi ponujajo. Tako se boste odločili za pravo pot in stvari se bodo začele končno premikati.

Lev

Angel Svobode vam bo pomagal v sproščenosti. Z njegovo pomočjo se boste opogumili in se podali na nove poti in se pri tem zabavali. Samskim se lahko obeta srečanje z ljubeznijo, vsi pa boste v dnevu neznansko uživali, če se boste le sprostili. Začutili boste svobodo, brez prepričanj in pričakovanj.

Devica

Angel Predaje vas v današnjem dnevu podpira, da vsa svoja čustva preteklosti spustite. Ne sklepajte kompromisov sami s seboj in tako se boste znebili vseh strahov in obžalovanj. To vam bo prineslo lahkotnost in prostor za nove dobre energije.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Fokusa vas vodi v sledenju sebi in svojim ciljem. Reakcije in mnenja okolice naj ne bodo vaš problem, saj vam stvari tečejo po načrtih, kar pa določenim ni všeč. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem usmerja.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes vodi k iskreni komunikaciji in sodelovanju. Le to vam prinese nove ideje in nove usmeritve, ki vas bodo peljale na novo pot, ki vam bo prinesla dolgoročne uspehe v življenju.

Strelec

Angel Zaključkov vas danes vodi k novemu načinu vašega delovanja. Ugotovili boste, kaj je potrebno zaključiti, ker vam ne prinaša ne uspeha in ne veselja. S tem boste naredili prostor za nove energije, s katerimi lahko ustvarite trdne temelje za boljše življenje.

Kozorog

Angel Upanja vas danes vodi k sprejemanju odločitev, ki bodo optimalne za vas in druge. Tako se boste odprli tudi za ljubezen, ki vas čaka. Podpora dnevnega Angela vas bo pri tem močno podprla in odprla za novo poglavje življenja.

Vodnar

Angel Komunikacije vas bo danes aktiviral pri sodelovanju z drugimi. Vašo sproščenost bodo občutili tudi drugi in skozi današnje druženje si boste okrepili svojo notranjo moč in pridobili zaupanje. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Ribi

Angel Odnosov vam danes pomaga, da rešite vse nejasnosti v odnosih. Umaknite se in zaupajte sebi, svoji intuiciji in podpori vašega dnevnega Angela, da ugotovite, kdo vam ruši stabilnost in vas odmika od vaših želja. Spremembe, ki jih boste naredili, bodo trajne in vam prinesle osvoboditev v vaši notranjosti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.