Angelski dnevni horoskop za 13. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREVIDNOSTI vam pravočasno javi, kje je potrebno počakati, saj situacija ne v službi ali v odnosih ni zrela za premike. Spremembe bodo prišle počasi, brez pompa. 

Bik

ANGEL NARAVE vam pomaga skozi napornejše energije dneva, saj vas nič drugega zares ne bo umirilo. NI še čas za razreševanje, zato se raje sprostite. 

Dvojčka

ANGEL DOBRIH ODNOSOV prinaša vsa potrebna spoznanja za dobre odnose. Vzemite si čas  za to, s tem se notranja moč okrepi in z izražanjem pritegnete prave ljudi k sebi. 

Rak

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI  pomaga počakati na prave priložnosti brez da se po nepotrebnem jezite. Svojo  energijo vložite v daljnoročne  načrte. 

Lev

ANGEL SAMOZAVESTI  sodeluje v odpiranju javnosti in uspehu. Skupno delovanje v dobro vam je pomembno, zato so tudi vase ideje temu prilagojene. 

Devica

ANGEL LJUBEZNI vas preseneti na prvi pogled, še vedno pa se ni treba zapletati v dolgoročne načrte. Užitek tega trenutka lahko pravlada in vas sprosti. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL JASNOSTI se pridruži ob odločanju, da vam je jasno, kje potrebujete pomoč drugih in katere ideje raje prestavite na boljši čas. Sprostitev sledi. 

Škorpijon

ANGEL NARAVE poskrbi za vase telo, če se odločite za sprehod ali izlet. Dobre vibracije vas rešijo utrujenosti ki ste si jo pridobili ob daljšem sedenju in računalniškem delu. 

Strelec

ANGEL POZORNOSTI  je v bližini, vseeno pa se težko zberete in ste s srcem čisto drugje. Bližnji bodo opazili in ne bo jim všeč. 

Kozorog

ANGEL POZORNOSTI IN ZAVEDANJA vas drži ravno prav v iskrenosti in poštenosti do drugih, da opazite kako nepravično porazdelite bremena med ljudi. 

Vodnar

ANGEL KREATIVNOSTI pridobi izredno moč ob vas, seveda bodo reziltati vidni navzven. Morda raje opustite kaj iz preteklosti in izkoristite to podporo. 

Ribi

ANGEL SREČE vam sledi tako ali drugače. Samski imate veliko  možnost da se zaljubite, vezani…hm, počakajte in poglejte, kaj si zares želite. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot