Angelski dnevni horoskop za 13. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase. Ne izgubljajte svoje energije in časa v sodelovanju z drugimi. Sprostite se in se osredotočite na za vas pomembne stvari, kar vam bo povrnilo radost in veselje. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Bik

Angel Harmonije vas bo skozi današnji dan vodil na harmoničen način izražanja svoje resnice. Pri tem vam bodo v pomoč bližnji, ki vam bodo v podporo. Bodite iskreni in se ne prilagajajte drugim, samo tako boste ohranili notranji sveti prostor. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da sprejmete pomoč in nasvet starejšega moškega. Tako boste dobili nove ideje in odprle se vam bodo možnosti za popolno transformacijo, da se dvignete na nov nivo zavedanja in sprejemanja življenja.

Rak

Angel Miru vas bo danes podprl, da kljub vsemu kar se bo dogajalo v vas in okoli vas, ostanete v svojem notranjem miru in pokačate, da se stvari umirijo in začutite, kaj si sploh želite. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje skozi dan.

Lev

Angel Fokusa vas danes podpre pri vseh spremembah. Bodite le iskreni do sebe in v vsem, kar počnete, tako boste pridobili na samozavesti in moči, da uredite tudi nedokončane zadeve, se sprostili in razbremenili. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami več dni, če ga redno dnevno pokličete in se mu zaupate.

Devica

Angel Izražanja vam bo danes pomagal v odnosih. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje uskladili delovne obveznosti in vanje vključili tudi druge. Jasnost in iskrenost v komunikaciji bosta odprla nove poti in stvari se bodo začele premikati s podporo drugih v pravo smer.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre, da ostanete zvesti sebi in sodelujete z drugimi na način, ki je pravi za vas. Tako boste prišli do spoznanj, kdo v vas vzbudi občutke veselja in ljubezni, če se boste le sprostili v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se kreativno lotite reševanja vsega, kjer si želite sprememb. Zadihajte v nove energije in spustite nadzor, da se lahko osvobodi vaša kreativna energija in se vam pokažejo nove poti v smeri boljšega življenja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Resnice vas bo skozi današnji dan vodil in pomagal, da se lažje soočite z izzivi na poslovnem področju. Ne komplicirajte si življenja, samo sprejmite in sodelujte v okoliščinah današnjega dne. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela, se boste vsega lažje lotili.

Kozorog

Angel Odnosov vas bo danes usmerjal v načinu izražanja svoje resnice, da lažje opustite star način sodelovanja z drugimi, ki vam ne prinaša rezultatov. Energije med vami in drugimi se bodo sprostile in se obrnile v smer harmoničnih in lahkotnih odnosov, kar vam bo prineslo sprostitev in razbremenitev.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vodi k spoznanjem, ki bodo dolgoročno spremenila vaše življenje. Bodite odprti za vsa dogajanja in spustite nadzor, da se lahko energije prevesijo v pravo smer in vam prinesejo dolgoročne rezultate.

Ribi

Angel Veselja vas bo danes objel in z njegovo pomočjo boste osvojili dobre energije za uspeh na poslovnem področju. Sledite intuiciji in vodstvu vašega dnevnega Angela, ki vas vodi do pravih ljudi in pravih stvari, da uresničite vse, kar je za vas pomembno. Zaupajte in naredite korake v pravo smer.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot