Angelski dnevni horoskop za 13. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vodi, da na sproščen način skozi dan sprejemate vsa potrebna sporočila, ki vam bodo v pomoč pri dobremu sodelovanju z drugimi. Ne zapletajte se v konflikte, ampak se raje iskreno pogovorite, da se situacija razreši v dobro vseh vpletenih.

Bik

Angel Sproščanja vas danes podpre, da na sproščen način razrešite vse dvome in skrbi. Ugotoviti morate samo, kaj si želite in tako boste lažje spustili vsa čustvena bremena preteklosti in se posvetili kreiranju prihodnosti. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Miru vas danes vodi, da začutite svoj notranji mir. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste lažje odmaknili od vsega in vseh. S pomočjo meditacije boste lažje začutili notranji mir in sprostili ves balast ter ohranili zbranost in veselje.

Rak

Angel Podpore vas danes podpira v vsem novem. Ne skrbite za malenkosti, raje se odprite za večje priložnosti in svoje misli usmerite v to področje ter vse to podelite z bližnjimi, da lahko sodelujejo z vami. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo skozi današnji dan v pomoč.

Lev

Angel Akcije vas bo danes dal zagon, da sledite sebi in svoji intuiciji. Zahtevajte zase vse, kar si želite in se osredotočite na tiste stvari, ki vam bodo prinesle več veselja in  svobode ter pojdite po poti naprej do zastavljenih ciljev. To bo vzpodbudilo tudi druge, da vas pri tem podrejo in sodelujejo.

Devica

Angel Priložnosti vas danes podpre pri spremembah. Ugotovite, kaj vam povzroča nemir in stres, da se lažje izrazite in se dan razvije v pravo smer. Na ta način boste lažje sodelovali z drugimi in si zagotovili zaupanje vase in zaupanje drugih. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Jasnosti vas danes pomaga pri čutenju vsega okoli vas, kar vam bo pomagalo razrešiti določene nejasnosti  glede vaših čustev. Jasno vam bo, kaj želite in kdo so pravi ljudje za vas, počakajte pa na ugoden trenutek, da se vse razreši na najbolj optimalen način. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Škorpijon

Angel Zbranosti vas vzpodbuja, da sledite sebi in dokončate vse, kar ste si zadali ali celo obljubili. Samo na ta način boste dosegli pomiritev s seboj in spustili vso težo bremen, ki vas utesnjuje. Drugič pazite, kaj obljubljate. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Strelec

Angel Pozornosti vam bo danes pomagal, da ste osredotočeni nase in svoje poslovne življenje.  Ne zapletajte se v nepotrebne diskusije z domačimi in ne rešujte starih nedorečenih stvari, ampak se posvetite svojim načrtom za prihodnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas danes vodi k spremembam, ki bodo pozitivno vplivale na vaše finančno stanje. Pozabite na krivdo in si zapišite vse, čemur namenjate vaše finance in ugotovili boste vzorec, ki vas odmika od obilja.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vas bo dal moč in pogum, da zaupate sebi in počakate, da se stvari obrnejo v vašo korist. Na ta način boste ostali mirni in sprostili vaše misli in čustva, kar vam bo prineslo več ustvarjalne energije za vsa področja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Ribi

Angel Hvaležnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite in spustite vaša pričakovanja in zahteve ter sodelujete z drugimi. Z njegovo pomočjo boste lažje zadihali v nove energije in spustili vso čustveno dramo ter se posvetili življenju bolj jasno, iskreno in hvaležno.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.