Angelski dnevni horoskop za 13. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DRUŽINE vas bo zadrževal doma in vse za službo boste urejali od doma. Vzemite si čas tudi za domače in dobro ločite službeni in privat čas. 

Bik

ANGEL ZAKLJUČKOV želi najprej končati nekaj iz preteklosti, sicer se obetajo težave in prekinitve trenutnih načrtov. Čustva boste lažje sprostili nekje ob vodi, najbolje ob morju.  

Dvojčka

ANGEL SLUŽENJA je z vami in vseeno mu je, katerega področja se lotite. Morda res ni čas za poslovne stvari in se bolje posvetite domačim odnosom. Vaša Duša vas hrani z vsem, kar potrebujete. 

Rak

ANGEL PREDAJE ŽIVLJENJU želi, da se lotite svojih ogromnih načrtov in opustite vplive okolice. Tudi če ste do vseh prijazni boste deležni opazk in nerazumevanja. 

Lev

ANGEL ODLOČNOST vodi pot sprememb. Natančno načrtovanje bo olajšalo vpeljevanje sprememb, vseeno pa ne pričakujte, da vam nihče ne bo nasprotoval. 

Devica

ANGEL ZAUPANJA naredi trenutno situacijo popolnoma drugačno – namesto jeze opazite hvaležnost, da so vam pripravljeni pomagati, čeprav vidijo stvari drugače kot vi. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL HARMONIJE ostaja z vami, ko ste v miru doma. Pomaga vam da ne posegate v druge, jim pustite da počnejo kar želijo in naredite kakšen optimističen načrt za naprej. 

Škorpijon

ANGEL DOBREGA RAZPOLOŽENJA poskrbi da se začnejo želje uresničevat. Na dolgi rok ste imeli načrte, ki pa se danes začnejo realizirat – v sodelovanju z domačimi. 

Strelec

ANGEL PODPORE za spremembe je z vami – samo sprostitev je potrebna, da se lažje odločate. Z vseh strani so vam naklonjeni, tako da razmislite, kako sprejeti vso podporo. 

Kozorog

ANGEL ODPIRANJA novih poti je tu, samo odločiti se morate. In ne glede na vse, opustiti star način razmišljanja in pustiti radovednosti svojo pot. 

Vodnar

ANGEL USODE vas vabi v dogodivščino, vas pa znajo obveznosti in dolžnosti obremenjevati tako, da se ne boste mogli sprostiti. Kaj pa če vendarle tvegate? 

Ribi

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas umiri, da uspešno izpeljete korenite spremembe, Tokrat gre za dolgoročne zadeve. Prijatelji vam bodo priskočili na pomoč in okrepili zadovoljstvo.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.