Angelski dnevni horoskop za 14. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPREMEMB prinaša novosti in nekatere se vam bodo na prvi pogled zdele nesmiselne, če ne celo škodljive, Priznajte si, da so vendarle zelo koristne in ne trmarite več.

Bik

ANGEL SREČE vas podpre v vsej zmedi, ki jo zanetijo iskrice strasti. Vašo energijo pomaga usmeriti v bolj dolgoročne cilje, predvsem v preboje, ki jih potrebujete.

Dvojčka

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas spodbudi k skrbi za telo – dihalne vaje, knajpanje in vse spremembe se bodo odvijale na hitro, sproti.

Rak

ANGEL SVOBODE vas vabi na potovanje ali izlet ali nekam, kjer se aktivira nova volja za življenje. Privoščite si, saj vam odpre občutke sreče in zadovoljstva.

Lev

ANGEL MAGNETNEGA PRIVLAKA tokrat pritegne obilje in materialne dobrine ter denar – ste že dojeli, da imate moč v sebi in vam nihče nič ne more?

Devica

ANGEL STRPNOSTI vam pomaga narediti stvari korak za korakom in malenkosti urediti sproti. Urejen dom vam je v užitek, danes hitenje ne prinese rezultata.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL HVALEŽNOSTI odpre vaše srce in energije za še več materialnih dobrin in obilja v življenje. Čutite njegov blagoslov in uživajte v pogledu na vse kar zares že imate.

Škorpijon

ANGEL PODPORE vabi v sodelovanje z dogajanjem, Is tokom dogodkov, nenavadnih, običajnimi, karkoli pride. Danes vas spremembe osrečijo.

Strelec

ANGEL AKCIJE vam pomaga sproti narediti vse potrebno, saj že veste, da vas odlaganje spravi v stisko. Je čas za delo in je čas za sprostitev.

Kozorog

ANGEL KREATIVNOSTI vas usmeri v uspeh, da se začne poznati tudi na finančnem področju. Pokazal vam bo, kako delovati na veliko in biti zadovoljen šele, ko gre za velike stvari.

Vodnar

ANGEL REDA vas vodi v urejanje obstoječih zadev, ne bo pa pustil začeti novih projektov. Znotraj vas se dotakne vsega, kar moti urejanje in vas osreči, ko vse zaključite.

Ribi

ANGEL NAVDIHA pride kot bi z neba padel in okrepi vašo samozavest, kreativnost. Sprožil bo vašo željo po umetnosti izražanju in druženju v harmoniji.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot