Angelski dnevni horoskop za 14. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Predaje vas danes vabi, da se umirite. S podporo energij srebrne barve se boste lažje sprostili in umirili tako vaš um kot čustva, kar vam bo pomagalo v osredotočenosti na sedanjost in prineslo rešitve, kako dalje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše življenje.

Bik

Angel Komunikacije vas danes podpre v jasnosti. S podporo energij roza barve boste vsa nova spoznanja o sebi in svojih željah lažje skomunicirali z vsemi vpletenimi. To bo izboljšalo vaše počutje, vas okrepilo v življenjski moči in prineslo potrebno jasnost, kaj morate narediti, da se stvari lahkotno izpeljejo po vaših željah.

Dvojčka

Angel Fokusa vam bo skozi današnji dan v pomoč, da najprej poskrbite zase. S podporo energij modre barve boste lažje izhajali iz prostora notranjega miru in se tako umaknili od pritiskov drugih. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in se posvetite uresničevanju vaših ciljev.

Rak

Angel Umika vas danes vabi, da spustite star način delovanja. S podporo energij bele barve se boste odprli za potrebna spoznanja, da lažje okrepite svojo kondicijo in zaupanje vase. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da spustite pritiske okolice in pričnete na novo sprejemati sebe in svoje potrebe.

Lev

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Tako se boste lažje odločili zase in s podporo energij rdeče barve pričeli ustvarjati nove temelje in življenje, kot si ga želite. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sledite svojim ciljem.

Devica

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem, da lažje spustite vsa stara čustva. Zdravilne energije zelene barve vas bodo bolje povezale z ritmom narave, kar vas bo sprostilo, da sprejemete vse tisto, kar potrebujete, da začnete uživati v vsakem trenutku in si ustvarite lepše življenje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Čistosti vam bo danes pomagal, da naredite prostor za nove energije. Prečistite vaš dom in zdravilne energije indigo barve vas bodo vodile do spoznanj, kaj narediti, da vas nove energije podprejo v vseh spremembah, kjerkoli si jih v tem trenutku želite. 

Škorpijon

Angel Odnosov  vas danes vabi, da uredite vse tiste odnose, ki vas težijo. Pri tem vas vodijo energije rumene barve, da se jasno izrazite v svojih željah in tako postavite meje sebi in drugim. Sprejmite podporo in vzemite življenje v svoje roke, da začnete ustvarjati točno to, kar si želite. 

Strelec

Angel Sodelovanja vam danes pomaga pri odločitvah. Zdravilne energije vijolične barve vas podprejo, da lažje pridete do spoznanj in informacij, ki vam bodo koristile pri vaših nadaljnjih odločitvah in pozitivno vplivale na vašo prihodnost. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zlate barve se boste sprostili in okrepili notranji stik, kar vas bo približalo k tistim ljudem, ki imajo posebno mesto v vašem srcu. Sprostite se in  sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi skozi proces.

Vodnar

Angel Jasnosti vas danes vabi, da se mu predate. Z njegovo podporo in podporo energij turkizne barve se boste umirili, zadihali in spustili vse skrbi glede bližnjih ali doma, ki vam jih povzročajo drugi. To vam bo prineslo jasnost, da se lažje pripravite na nove začetke. 

Ribi

Angel Akcije vam bo danes dal voljo in moč, da se aktivirate tam, kjer potrebujejo vašo pomoč. Ne skrivajte se in podpora energij mavričnih barv vam bo okrepila samozavest, da sprejmete prave odločitve in tako najdete smisel življenja. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot