Angelski dnevni horoskop za 14. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal, da se sprostite v odnosu do drugih. Sprejmite njegovo podporo in podporo roza barve, ki vas vodita, da na mehek, nežen način komunicirate z drugimi. S tem se boste odprli za nove sveže energije, kar bo prineslo sprostitev na vsa področja.

Bik

Angel Komunikacije vam tudi danes pomaga, da se z njegovo pomočjo in zdravilno rumeno barvo sprostite in izrazite svoje dvome in strahove. S tem se boste približali drugim, kar bo v vaše odnose prineslo več razumevanja, lahkotnosti in vas notranje pomirilo.

Dvojčka

Angel Spoznanja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, česa si več ne želite in podpora vijolične barve vam bo prineslo osvežitev mentala. S tem se boste odprli za nove možnosti in priložnosti, ki vam bodo prinesle več veselja in radosti.

Rak

Angel Vztrajnosti vas danes vzpodbuja, da sledite sebi in svojim željam. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo pomagale pri ustvarjanju in da vas zunanji dejavniki ne bodo umaknili od vašega cilja. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Miru vas danes vodi, da se postavite zase in za svoje odločitve. S podporo zelene barve boste lažje v vseh situacijah izhajali iz notranjega miru in na ta način odmaknili vse slabe energije okolice. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se ljubezenski odnos postavi na nove temelje.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da prisluhnete sebi. Zdravilne energije marelične barve vam bodo pomagale, da spoznate, kje se zapletete v zanke v odnosih, kar vam bo v pomoč, da vzpostavite harmonijo v odnose z drugimi. Odprite se sprejemanju samega sebe, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam bo danes dal moč in pogum pri uresničevanju svojih idej in želja. Podpora bele barve vam bo pomagala, da spustite vsa bremena drugih in se lotite načrtovanja prihodnosti v skladu s svojimi vrednostami. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal pri odločitvah. Zdravline energije turkizne barve vam bodo v dodatno pomoč, da se sprostite in spustite vsa stara prepričanja in navade ter vpeljete nov sistem, ki vam bo pomagal pri sprejemanju odločitev, ki vas bodo peljale na pot do uspeha.

Strelec

Angel Hvaležnosti vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo magente barve se boste danes lažje osredotočili na vse tisto, za kar ste hvaležni, kar vam bo pomagalo, da se odločite za nadaljnje korake, da se stvari premaknejo v pravo smer. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas danes vodi do sprememb. Zadihajte v nove energije in sprejmite podporo temno modre barve, da boste lažje sprejeli in začutili, kaj vas aktivira, da začnete sodelovati v novostih, ki vam jih ponuja življenje in si s tem okrepite življenjsko energijo.

Vodnar

Angel Moči vam bo danes dal potrebno voljo in moč, da nadaljujete po svoji poti. S podporo zlate barve boste lažje sledili sebi in se izognili negativnim vplivom okolice. S tem si boste okrepili samozavest in sprostili vaš um vseh dvomov.

Ribi

Angel Optimizma vas skozi dan vodi lahkotno in sproščeno. Pomagal vam bo, da sprejmete sebe kot najboljšega prijatelja in samo dovolite, da vas ovijejo energije oranžne barve, ki vam bodo pomagale pri čutenju sebe, veselja in radosti, kar bo izboljšalo vaše počutje in vam odprlo nove poti do boljšega življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.