Angelski dnevni horoskop za 14. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL RAZMIŠLJANJA je edini, ki vam v tem hipu pomaga do rešitve – poglejte na široko, da si življenje zares postavite na nove in tokrat, prave temelje.

Bik

ANGEL SPREMEMB vas motivira za akcijo – dolgoročni načrti rabijo malce premisleka, vsekakor pa vam je čakanja in izgovorov dovolj.

Dvojčka

ANGEL KREATIVNEGA SODELOVANJA prinese novo moč takoj, ko se pomirite s sabo in se nehate ukvarjati s tistim, kar vam ni v zadovoljstvo. Ah, ne komplicirajte, priznajte si.

Rak

ANGEL REALNOSTI je vedno nekje v bližini, ko se vas lotijo napačne predstave in misli o sebi in življenju. Pomaga vam videti pravo sliko, da vas ne zapusti pogum.

Lev

ANGEL ŽIVLJENJA vam pomaga uravnati preteklosti in sedanjost, da se na pravi način postavite zase in svoje toplo gnezdo vzdržujete brez pritiska poslovnih partnerjev in sodelavcev.

Devica

ANGEL MIRU želi, da prepoznate njegovo vrednost. Odnosi v teh dneh niso najbolj zadovoljujoči, zato ne tratite energije za zapletanje in negativne pripombe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL TRANSFORMACIJE prihaja brez večjega pompa, spremembe se odvijejo v vašo korist. Kljub slutnji pa vas dogajanje prijetno preseneti.

Škorpijon

ANGEL ISKRENOSTI vas reši v zadnjem hipu – spreminjanje družinskih zadev vam ravno z njegovo pomočjo steče veliko bolj gladko kot običajno.

Strelec

ANGEL SPOZNANJ prinese vse, kar potrebujete zato, da opravite s preteklostjo. Če boste s sabo dovolj iskreni, se vam ne bodo ponavljale pretekle situacije.

Kozorog

ANGEL JASNOSTI je tisti, ki pomaga da vztrajate na svoji smeri. Vaša moč proti čustvenim manipulacijam okolice je v direktnem izražanju.

Vodnar

ANGEL KREATIVNOSTI vam pomaga v situaciji ohraniti optimizem – seveda pa bo del vas želel tako hitro narediti red, da bo s pretiravanjem povzročil ponovni kaos.

Ribi

ANGEL DOBRE VOLJE z vami uživa in vedite, da se ni potrebno zaradi tega nikomur zagovarjat, niti svojim domačim ne.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot