Angelski dnevni horoskop za 14. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Moči vam bo danes dal voljo, da se lotite uresničevanja svojih ciljev in želja. Pri tem vas bodo podprle energije rumene barve, da lažje vse skupaj reorganizirate in se dela lotite načrtno in optimalno. Ostanite v svojih dobrih energijah in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in nič vam ne bo težko.

Bik

Angel Komunikacije vas danes podpre pri vseh spremembah. Zdravilne energije roza barve vas bodo obdale z občutkom nežnosti in srčnosti, kar bo dovolj, da odprete srce sebi, bližnjim in iz tega prostora skomunicirate in uredite vse tisto, kar je za vas pomembno v tem trenutku.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas skozi današnji dan spodbuja, da niste osredotočeni le nase, ampak sodelujete z okolico. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo v pomoč, da spustite stare navade in vzorce. S tem boste pridobili na svoji moči in se ne boste več zapletali v nerodne situacije..

Rak

Angel Miru vas vodi skozi današnji dan in s podporo kvalitet srebrne barve boste lažje sledili sebi, umirili svoj um in določili prioritete. S tem boste postavili cilje in se odprli za nove energije ter se tako poslovili od starega načina delovanja in si zagotovili uspeh na vseh podorčjih.

Lev

Angel Odnosov vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Zdravilne energije marelične barve vam bodo v pomoč, da lažje postavite meje predvsem sebi in ugotovite, kdo in kaj vam jemlje energijo. S tem boste pridobili na svoji moči in se ne boste več zapletali v nerodne situacije.

Devica

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah, kjer potrebujete vnesti red. S podporo energij svetlo modre barve se boste lažje organizirali, če boste le iskreni do sebe in s tem zaključili določene stvari. To vam bo prineslo sprostitev in dalo novih moči za naprej.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Jasnosti vas danes vzpodbuja in vam pomaga, da sledite sebi. Pri tem vas podpre tudi indigo barva za lažje sprejemanje vseh novosti, ki so potrebne, da se posvetite novemu načinu življenja, kar bo vodilo do dolgoročnih sprememb in uspeha.

Škorpijon

Angel Hvaležnosti vam danes vabi, da pogledate, za kaj vse ste lahko hvaležni. S podporo kvalitete bele barve boste lažje zaupali svoji intuiciji in na podlagi preteklih izkušenj kreirali bolj jasno in odločno nove začetke in s tem nove poti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in z njegovo pomočjo boste prišli do željenih rezultatov.

Strelec

Angel Izražanja vas danes podpre v sproščenosti. Počakajte, da se stanje v vas in okoli vas umiri in s podporo turkizne barve boste lažje ostali v miru in se iskreno pogovorili o vsem dvomih, ki jih imate. Tako boste prišli do potrebnih spoznanj, kar bo izboljšalo vaše počutje in lažje boste zadihali.

Kozorog

Angel Odprtosti vam danes pomaga, da odprete srce sebi. S pomočjo želje po pozitivnih spremembah, boste lažje spustite preteklost in energije zlate barve vam bodo dale moč, da naredite spremembe in se s tem odprete za vse dobro, ki prihaja k vam. Tako boste najboljše poskrbeli zase in privabili blagostanje v svoje življenje.

Vodnar

Angel Ljubezni vas bo danes objel in s podporo kvalitete zelene barve se boste lažje obrnili vase in sprejeli določena dejstva. S tem se boste odmaknili od drugih in ugotovili, kaj vam daje veselje, moč in kaj v vas aktivira strast. To vam bo pomagalo pri vaših nadaljnjih odločitvah, da se stvari začnejo obračati v vašo korist.

Ribi

Angel Odločanja vas bo danes aktiviral in s podporo energij oranžno rumene barve boste izboljšali svoje počutje, kar vam bo dalo več veselja, kreativnosti in moči, da se usmerite v realizacijo vaših želja. Tako se boste odprli za nove poti, ki vam lahko dolgoročno prinesejo pozitivne spremembe.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.