Angelski dnevni horoskop za 14. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL GLOBINE vpliva na čustveno ozadje, ki ga imate kot zaščito. Izkoristite priložnost za odkrivanje stare rane in opustitev preteklosti.

Bik

ANGEL ODLOČANJA bo pomagal pri razdelitvi časa – vaše želje po kreativnosti in času zase ali želje drugih? Kako bi si radi usmerili dan? Vse možnosti so še odprte.

Dvojčka

ANGEL ŽIVLJENJA ne popusti – počasi bo potrebno razmisliti, ali se predate običajnemu življenju ali iti v smer, ki vas veseli. Naj situacija dozori.

Rak

ANGEL MATERIALNIH DOBRIN se ponuja, zato ni čas za notranjo zmedo ampak da se odprete njegovim darovom. Danes ste ravno prav sproščeni za to.

Lev

ANGEL STRASTI vas pelje v hitre spremembe. Izgovor ne boste več prenesli, razmislite pa, česa se bojite. Da izrazite vse, kar vam leži na srcu?

Devica

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vam da priložnost, da spremljate situacijo in počakate na pravi trenutek. Tudi pri besedah je njegova pomoč dobrodošla, da si ne izničite preteklega truda.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL RAZMIŠLJANJA vam pomaga pri tem, da ideje, ki vas veselijo, dobro naštudirate. Izkoristite pomoč in se urejanja doma lotite sistematično. .

Škorpijon

ANGEL POSTAVLJANJA MEJA vam pomaga, da ne kažete svojo občutljivost svetu, a zakaj še vztrajate v navidezni umirjenosti in stabilnosti?

Strelec

ANGEL NEŽNOSTI bo pretehtal želje po večjem obilju. Nekaj v vas se spreminja in postavljate si drugačne prioritete. Nežnost in ljubezen….mmmm.

Kozorog

ANGEL SPREMEMB odpre vse poti – karkoli boste naredili, ste v ospredju in imate priložnost pokazati se v novi luči. Preteklost res ni več aktualna.

Vodnar

ANGEL NOTRANJEGA MIRU je tisti, ki ga sploh ne opazite, četudi obljubite da si boste vzeli čas zase. Seveda so stvari, ki so vam pomembne, ampak, a bo kontrola res pomagala?

Ribi

ANGEL LEPEGA VEDENJA ni vedno na prvem mestu in kadar ga ne slišite, si težko pridobljen dober vpliv hitro pokvarite. Bodite pozorni na lepa pravila.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot