Angelski dnevni horoskop za 14. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vodi in spodbuja, da uredite nesoglasja v odnosih. Spustite nadzor in energije srebrne barve vam bodo prinesle nove energije in pomagale pri vzpostavitvi novega reda v vašem življenju, kjer bo prostor tudi za ideje in mnenja drugih. 

Bik

Angel Poguma vam bo danes dal voljo in energije rdeče barve vas bodo okrepile v sprejemanju odgovornosti zase, da se osvobodite slabih navad in vzorcev. S podporo vašega dnevnega Angela boste polni energije in moči in lažje sprejeli prebujajočo  strast do življenja.

Dvojčka

Angel Iskrenosti vas danes vabi, da se soočite s preteklostjo. Spremembe, ki si jih želite, boste lahko uresničili, če boste iskreni in kvaliteta energij vijolične barve vam bo v pomoč, da pogledate svoje pomanjkljivosti in jih sprejmete. Iskrenost do sebe vam pomaga postaviti nove temelje v živjenju. 

Rak

Angel Spreminjanja vas danes podpre, da zaupate svoji intuciji. Z njegovo pomočjo in podporo energij indigo barve se boste lažje odprli za spremembe in sledili ljudem, ki v vas vzpodbudijo zanimanje in zadovoljstvo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Lev

Angel Odnosov vas danes vodi k odločnosti. Kvaliteta energij oranžno rumene barve vam preda novo energijo, da se umaknete ali zaključite odnose, ki vas bremenijo in negativno vplivajo na vsa področja vašega življenja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja in vodi.

Devica

Angel Zbranosti vas bo vodil skozi današnji dan. Vse, kar v tem trenutku potrebujete, je predanost sebi in s podporo energij modre barve boste lažje razširili svoje obzorje in ugotovili, kdo vam daje oporo in vam želi dobro. Tako boste izboljšali počutje in se lažje fokusirali na stvari, ki vas bodo motivirale za naprej. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samote vas danes vabi, da pogledate vase. S podporo energij bele barve se boste lažje sprostili in na ta način spustili strahove, ki vas držijo na mestu ter se predali raziskovanju sebe, svojih talentov in sposobnosti. Sledite svojemu srcu in svoji Duši, ki vas vodita v neznano in odkrijte svojo strast. 

Škorpijon

Angel Odločanja vas danes podpre pri spremembah. Čas je, da vzamete življenje v svoje roke in kvaliteta marelične barve  vam bo v pomoč, da postavite sebe na prvo mesto in tako določite meje v odnosih z drugimi in spustite ves balast, ki ga nosite namesto drugih. To vas bo osvobodilo in vam bodo dale upanje in optimizem.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da naredite določene spremembe v odnosih. S podporo energije oranžne barve boste dobili novo energijo, da se lotite vseh aktivnosti, ki vas bodo pripeljale do novih ljudi. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela, ki bo k vam privabil iskrene ljudi, ki vam bodo v oporo. 

Kozorog

Angel Sprejemanja bo skozi današnji dan z vami in vam bo kazal pot. Zdravilne energije zlate barve vam prinesejo jasnost in odločnost, da ste tukaj in zdaj in na ta način začnete vpeljevati spremembe. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vedeli boste, kaj narediti za boljše in lepše življenje.

Vodnar

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal, da na lahkoten način sodelujete skozi dan. Kvaliteta energij zelene barve vam prinese spoznanja, kaj lahko spustite iz življenja inse tako osredotočite le na tisto, kar vam prinaša veselje in zadovoljstvo. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre, da sodelujete v seh aktivnostih dneva. To vam bo prineslo več sproščenosti in s podporo energij rumene barve boste imeli voljo in moč, da začnete uresničevati ideje in sodelovati v priložnostih, ki prihajajo v vaše življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.