Angelski dnevni horoskop za 14. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Sprejmite podporo energij marelične barve in lažje boste sledili tistim, ki vam odpirajo nove poti, vzpodbujajo zanimanje in veselje. To vas bo odprlo za popolnoma nov način življenja. 

Bik

Angel Zvestobe vas danes usmerja skozi dan. Z njegovo podporo in podporo energij bele barve boste imeli več jasnosti, da se modro odločite zase in spustite mnenja drugih. To vas bo notranje osvobodilo in dalo pogum za naprej.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Predajte se novim energijam, svojim čustvom in podpora energij oranžne barve bo okrepila vaše zadovoljstvo in vam okrpeila čustveno toplino. To bo pozitivno vplivalo tudi na vaš zunanji izgled.

Rak

Angel Akcije vam danes da zagon in zdravilne energije rdeče barve vas okrepijo v moči in strasti, da si postavite nov sistem in nove temelje v življenju. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Lev

Angel Motivacije vas danes podpre v predanosti sebi. Z njegovo podporo in podporo energij indigo barve boste s ponosom zrli na nove poti in jasno vam bo, kaj je naslednji korak, da uspete tudi tam, o čemer ste samo sanjali. Negujte sebe, svoje misli in čustva, da se vse postavi na pravo mesto.

Devica

Angel Moči vam danes preda moč in pogum in s podporo energij rumene barve, ki vas bodo vzpodbudile, da ohranite budnost in koncentracijo, vam bo uspeh zagovoljen. Tako boste odgnali vse tiste, ki jim ne zaupate in k sebi povabili nove energije, ki vas bodo vodile naprej do novih rešitev.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Notranjega Reda vas danes podpre v spremembah. Čas je, da se pogovorite s seboj, pri tem vam srebrna barva pomaga, da si zaupate in iskreno odgovorite na vsa vprašanja. S tem boste pripli do novih spoznanj in lažje boste postavili nove temelje v domu in sebi podarili čas in prostor. 

Škorpijon

Angel Odnosov vam skozi današnji dan pomaga, da skozi komunikacijo uredite oziroma popravite, kar se da. To vam bo pomagalo, da iskreno prevzamete odgovornost za svoja dejanja, s podporo energij zlate barve pa boste v odnose vnesli več iskrenosti, lahkotnosti in modrosti. 

Strelec

Angel Priložnosti vas danes podpre pri vseh spremembah. S podpora energij roza barve se boste lažje prepustili vsem presenečenjem, ki jih danes ne bo manjkalo. Dan bo sproščen, zabaven, samo bodite odzivni in spontani, kar vam bo prineslo več miru in hkrati veselja.

Kozorog

Angel Strasti vas danes vabi, da se mu predate. S podporo mavričnih barv boste lažje začutili sebe in kaj se prebuja v vas, kar vam bo popestrilo življenje. Sprostite se in odprite sebi in v življenje boste prinesli več ljubezni, spoštovanja in razumevanja.

Vodnar

Angel Odločanja vam danes pomaga do novih odločitev. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve se boste lažje fokusirali na stvari, ki so nujno pomembne za vas. S tem boste vnesli v življenje več harmonije in svobode, kar vam bo dalo tudi več jasnosti.

Ribi

Angel Resnice vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. Osredotočite se na sedanjost in zdravilne energije zelene barve vam bodo dale moč in upanje, da spremenite vse, če le spregovorite z resnico. Sprejmite nove energije in dovolite, da vas vaš dnevni Angel vodi do pozitivnih sprememb.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.