Angelski dnevni horoskop za 14. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Fokusa vas danes podpre, da ste osredotočeni nase in svoje želje. Kvaliteta energij srebrne barve vas odpre za občutke sreče in sodelovanja, po drugi strani pa vam bo pomagala, da vpeljete nov sistem in vas reakcije drugih ne potegnejo stran od vas in vaših srčnih želja.

Bik

Angel Ljubezni vas bo danes objel in kvaliteta energij roza barve vas bo ovila v toplino, mehkobo in nežnost, kar vas bo spodbudilo, da se soočite s preteklostjo. To vas bo odprlo za nove priložnosti in možnosti za srečo v ljubezni se vam lahko ponudijo že danes.

Dvojčka

Angel  Odgovornosti vas danes vodi do sprememb in zdravilne energije rumene barve vam bodo dale voljo in moč, da stopite iz cone udobja in se aktivirate tam, kjer si najbolj želite sprememb. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Razumevanja vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij bele barve, ki vam bodo prečistile tako vaše misli kot čustva, boste lažje bolj realno pogledali na vsa dogajanja. Prišli boste do določenih spoznanj, kar vas bo podprlo pri novem razumevanju tako sebe kot drugih.

Lev

Angel  Sodelovanja vas danes vabi, da se sprostite in samo sledite dogodkom dneva. Vzemite si čas in s podporo energij marelične barve se boste lažje odmaknili od drugih in samo opazovali, zaznavali vaše občutke glede na reakcije drugih. To vas bo sprostilo in dalo jasno sliko, kam morate pravzaprav usmeriti vašo pozornost.

Devica

Angel Harmonije vas danes podpre, da se stvari uredite v vaše najvišje dobro. Kvaliteta energij vijolične barve vam bo pomagala, da spoznate, kaj morate pri tem opustiti in se tako izognete tudi paniki iz okolja. Začutite željo po spremembah in lažje se boste organizirali čisto po, kar vam bo pomagalo, da postavite nove temelje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zraka vas danes vabi v svoj objem in kvaliteta energij modre barve vas bo dodatno osvežila in popolnoma prenovila, kar vas bo naredilo privlačne za druge. Želja po druženju vas bo vodila do novih ljudi, kar vam bo prineslo nove sveže energije in zagon na naprej,

Škorpijon

Angel Podpore vas danes podpre, da pogledate svoje življenje in dokončate vse tisto, kar je ostalo odprto. Na ta način in s podporo energij rdeče barve, ki vas bo napolnila z življenjsko močjo in željo po rezultatih in uspehu, se boste lažje organizirali. Tako vam bo uspelo zaključiti vse staro in narediti načrte za prihodnost.

Strelec

Angel Sreče vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij zelene barve, ki vam preženejo napetosti, se boste lažje sprostili v sodelovanju z domačimi. To vam bo občutek udobja, varnosti, moči in pozitiven odnos do vseh.

Kozorog

Angel Strasti vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegovih energij in kvalitete energij oranžne barve, ki bodo v vas spodbudile potrebo po uživanju, boste začeli čisto na novo spoznavati in doživljati sebe in druge. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Vodnar

Angel Kamunikacije vam danes pomaga v odnosih. Negujte tiste odnose, s katerimi želite sodelovati tudi v prihodnosti in kvaliteta energij turkizne barve vam bo skozi jasnost in iskrenost v pogovoru pomagala, da aktivirate in pozitivno usmerite tako sebe kot druge.

Ribi

Angel Spreminjanja vam danes pomaga, da pri vsem sledite najprej sebi.  Na ta način in s sprejemanjem energij zlate barve boste lažje postavili nove temelje, samo opazujte sebe in pišite vse ideje, želje in zamisli, saj vas bo to še bolj odprlo in podprlo pri novih začetkih..

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot