Angelski dnevni horoskop za 14. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vas podpre, da se odprete nasvetu, pomoči ali podpori starejšega moškega, ki bo imel koristen namig  za realizacijo za vas pomembnih stvari v življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal, da kljub vaši zasanjanosti in sproščenemu načinu ne zanemarite odnosov z najbližji, saj bi vam lahko zamerili. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Dvojčka

Angel Ljubezni vam bo danes pomagal odpreti srce in se prepustiti toku dogodkov skozi druženje. Ta nova energija vam bo prinesla veselje, razigranost in lahko boste presenečeni, kam vas odpeljejo nove poti. Vaš dnevni Angel je lahko z vami več dni, pokličite ga in sodelujte z njim.

Rak

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da začnete uresničevati vse zamisli glede svojega življenja nasploh. Želeli boste uresničiti vse, saj boste imeli voljo in moč. Izkoristite svojo moč in podporo vašega dnevnega Angela in naredite vse potrebno za nove temelje v svojem življenju.

Lev

Angel Harmonije vas bo skozi današnji dan vodil na harmoničen, sproščen način izražanja svoje resnice. Pri tem vam bodo pomagali tudi prijatelji, ki vam bodo v podporo, kar vam bo dlao dodatno moč in voljo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Miru vas bo danes podprl, da kljub vsemu kar se bo dogajalo okoli vas, ostanete v svojem notranjem miru in pokačate, da se stvari umirijo. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje skozi dan.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre, da ostanete zvesti sebi in sodelujete z drugimi na način, ki je pravi za vas. Blesteli boste v vsem, česar se boste lotili, če se boste le sprostili v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes podpre v stabilnosti in lahkotnostni vaših odnosov. Lahko se pojavijo tudi stare simpatije, ki vam bodo prinesle nove energije in polepšale dan.  Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Sodelovanja vas bo skozi današnji dan vodil in pomagal v načinu kreativnega sodelovanja z drugimi kakor tudi s samim tokom življenja. Ne komplicirajte si življenja, samo sprejmite in sodelujte v okoliščinah današnjega dne. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela, se boste vsega lažje prepustili.

Kozorog

Angel Lahkotnosti vas bo popeljal čez večje izzive na poslovnem področju, če se boste le sprostili in spustili vašo togost ter nadzor. Stvari se bodo na ta način obrnile v pravo smer, kar vam bo povečalo samozavest in pridobili boste na osebni moči.

Vodnar

Angel Obilja vas danes podpre v vseh spremembah, ki so plod vašega preteklega dela. Vse se bo odvijalo po vaših željah in lahko boste zajadrali  čisto na novo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Ribi

Angel Prisotnosti vam danes vodi, da ostanite zbrani v sedanjosti in pustite preteklost, kjer ji je mesto. Bodite hvaležni za vse, kar imate sedaj, to cenite in negujte. S pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje vidlei, kako dragocena je vaša sedanjost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.