Angelski dnevni horoskop za 14. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odločnosti  vas bo danes spodbujal, da ostanite zvesti sebi in svojim bližnjim. Tako boste lažje zaustavili provokacije iz okolice in ohranili harmonijo in srečo v vašem domu. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Bik

Angel Hvaležnosti vam bo danes pomagal bolj sproščeno pogledati na vaše življenje. Začudeni boste, koliko podpore in naklonjenosti imate od bližnjih, le opazili tega do sedaj niste. Sprejmite nove energije hvaležnosti in se veselite življenja, ki vam prinaša Blagoslove.

Dvojčka

Angel Miru vas bo danes popeljal skozi dan. Toliko stvari se bo dogajalo okoli vas in vas odmikalo od miru in jasnosti, vendar vam bo s podporo vašega dnevnega Angela uspelo ohraniti mir in sproščenost. To bo velik napredek za vas, kar vam bo prineslo nov val energij in veliko zadovoljstvo.

Rak

Angel Stabilnosti vam bo omogočil, da se zaveste, da je potrebno upočasniti trenutni ritem in opazovati napredek, ki ste ga dosegli do sedaj. Nič ni narobe, če si vzamete čas za pregled stvari in se veselite vsega, kar vam je uspelo. To vam bo prineslo pogum, da nadaljujete v začrtani smeri in si ustvarite trdne temelje.

Lev

Angel Sprejemanja vas bo danes spodbujal, da se veselite svojega uspeha in ga delite z drugimi. Tako boste sprostili vaše odnose in si odprli optimalne poti za naprej. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. Potrebujete svoj mir, da si uredite svoje misli in čustva ter vidite realno sliko, kje pravzaprav ste v tem trenutku. Tako se boste prenehali boriti sami s seboj in lažje zadihali brez nepotrebnih bremen preteklosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Fokusa vam bo danes pomagal, da naredite pomembne premike. Osredotočite se na svoje cilje in ugotovili boste, da ste preveč pozornosti dajali na druge in njihova mnenja. Ne dovolite, da drugi na vas naložijo svoja bremena, če vas vaš dnevni Angel podpira, da greste naprej svobodni.

Škorpijon

Angel Harmonije vas bo danes usmerjal skozi dan, da vidite, kaj vas odmika od sproščenosti. Imajte potrpljenje v prvi meri do sebe, ne hitite in dovolite, da vam čas pokaže optimalne poti in rešitve za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Priložnosti vas bo danes spremljal in podpiral. Na poslovnem področju bo k vam pripeljal nove priložnosti, nove projekte, nove ljudi. Sprejmite njegovo podporo in se aktivirajte v pravo smer. Vaš dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, samo redno, dnevno ga pokličite.

Kozorog

Angel Moči vam bo dane sdal moč in pogum. Lahko boste realizirali svoje projekte, bodite le sproščeni in sodelujte. S tem si boste oprli nove možnosti in nove poti za dobro poslovno sodelovanje.   

Vodnar

Angel Sproščanja vam danes daje podporo v sproščenosti in lahkotnosti. Spustite svoja prepričanja in dovolite, da vam vaš dnevni Angel pokaže, kako se lahko vse razreši po naravni poti brez pritiskov in utesnjenosti. Začutili boste nov val energije in se podali na novo drugačno pot, ki vam bo prinesla dolgoročne pozitivne spremembe.

Ribi

Angel Podpore vam danes daje podporo, da ne popuščate in greste naprej po svoji poti. Vse več moči in upanja boste imeli in se ne boste obremenjevali z drugimi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da z njegovo močjo in svojo strastjo uresničite svoje sanje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.