Angelski dnevni horoskop za 14. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZAVEDANJA pomaga da sledite svojemu srcu in intuiciji. Mnenje drugih vas ne bo več zanimalo, ko v polnosti začutite svoje srce. Čas je za korak naprej. 

Bik

ANGEL SODELOVANJA  vam odpre vse tisto kar potrebujete za dober dan. Ne se branit, sprostite se, komunicirajte in sodelujte z vsem. 

Dvojčka

ANGEL ZAUPANJA VASE odpre novo raven sodelovanja, da sedaj dosežete tisto, po čemer srce hrepeni. Vzemite si čas za tisto, kar najbolj obvladate. 

Rak

ANGEL ODLOČANJA pokaže pot v spremembe in v življenje, kjer začnete bolje graditi vse. Fokus bon a pozitivnosti, dobrih čustvih in zaupanju. 

Lev

ANGEL POZORNOSTI NASE vam pomaga v tem obdobju dobro prepoznat vse, kar rabite za naprej iz sedanjega trenutka. Gradite notranji magnetizem za Obilje in Ljubezen. 

Devica

ANGEL VARNOSTI  omogoči sprostitev, čeprav ne bodo vse okoliščine preproste in rešene. Lažje se boste pogovorili in razmislili v miru. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ČASA je na vaši strani, odpre vam števolne priložnosti, znotraj katerih se sami odločate za smer potovanja, poslovno seveda.

Škorpijon

ANGEL MRU sodeluej in odpira možnosti za ureditev odnosov. Težave ste si v preteklosti nakopali s hitrimi reakcijami, razmislite če je že čas za zrelost? 

Strelec

ANGEL SODELOVANJA ponovno odpira življenje, da lažje sledite navodilom in nehate vznemrjati sodelovce in ustvarjati zmedo. Skrivanje ne pomaga, premočni ste, da vas ne bi opazili.

Kozorog

ANGELI vam množično stojijo ob strani. Ni potrebe, da zaradi težje preteklosti sedaj uničujete dobre energije, saj se s tem tudi umika možnost napredovanja.  

Vodnar

ANGEL ZADOVOLJSTVA pomaga da izkoristite priložnosti za napredovanje in nove poslovne odnose naprej. Ideje si zapisujte, itak vam ne bodo pustile spati. 

Ribi

ANGEL DRUŽENJA IN SODELOVANJA odprejo nove dosežke, da ste presenečeni sami nad sabo. Skozi sodelovanje boste dosegli več kot sami.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot