Angelski dnevni horoskop za 14. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes podpre, da se z njegovo pomočjo izognete pritiskom okolja. Tako boste ohranili dobro počutje in si okrepili fizično telo, da se globinsko sprosti. To vam bo prineslo optimizem in voljo za nove poti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Bik

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan. Ostanite zvesti sebi in bodite v družbu ljudi, ki so za vas pomembni. S tem boste okrepili samozavestni in lažje boste prepoznali resnico, ki vas bo vodila naprej do boljšega življenja.

Dvojčka

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri sodelovanju z drugimi. Sledite sporočilom iz okolice in odreagirajte iskreno ter povejte svoje mnenje. Ne nasedajte na provokacije, ampak sledite svojemu instinktu in vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Izražanja vas danes vodi, da jasno izrazite svoje želje in misli. S tem se boste približali drugim, ki vas bodo v vaših željah podprli in vam pomagali k uresničitvi le teh. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela, da se lahko življenje obrne v pravo smer.

Lev

Angel Novosti vas danes podpre, da ste pozitivno usmerjeni v vse, kar se vam bo dogajalo. Na ta način boste prišli do novih spoznanj in lažje zaključili stvari, ki vam jemljejo čas in energijo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam pomaga k vzpostavitvi novega reda.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da sprejmete ponujeno pomoč. Na ta način boste okrepili odnose in povečali možnost, da skupaj hiteje in bolje končate vse načrtovano. To vam bo prineslo tudi notranji mir. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vam danes prinese ljubezen in nežnost. Sledite novim energijam, ki bodo v vaše življenje pripeljale simpatijo ali pa okrepile ljubezenski odnos. Vaš dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Fokusa vas danes vabi k sledenju sebi. Na ta način boste okrepili odnose kakor tudi poslovne poti in si postavili trdne temelje za vse nadaljnje korake. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes vodi k sproščenosti. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje ugotovili, kaj vas osrečuje in temu tudi sledili. Naj se pozitivne spremembe začnejo že danes, zadihajte v nove energije in stopite na nov nivo zavedanja.

Kozorog

Angel Spoznanja vam bo pomagal, da ugotovite, kje se zatikate in kaj je potrebno spremeniti. Na ta način boste lažje zaprli vrata in naredili zaključek ter se odprli za nove sveže energije, ki vas bodo podprle v transfomaciji na vseh področjih.

Vodnar

Angel Sreče vas danes podpre, da se osredotočite nase in na tisto, kar vas osrečuje. Ne dovolite, da vas ljubosumje drugih odmakne od vaše sproščenosti in sreče, če vas vaš dnevni Angel podpira v sprejemanje sreče, veselja in ljubezni.   

Ribi

Angel Odločanja vam danes pomaga v sprejemanju pozitivnih odločitev. Razumeli boste vse tisto, čemur ste se prej upirali in začeli ustvarjati točno tisto, kar vam je všeč in vam daje zagon za naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.