Angelski dnevni horoskop za 14. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL DOBRIH VIBRACIJ lahko zbudi strast ali pa ljubezen. Samski seveda, ne zamujajte priložnosti, vezani pa malo premislite, kakšen izid si želite… .

Bik

ANGEL NOVIH ZNANSTEV se bo pokazal ravno v času, ko boste sredi težavnih odnosov jezni nase. Boste od sedaj bolje upoštevali svoje instinkte?

Dvojčka

ANGEL REGENERACIJE vam pomaga da si spočijete telo in glavo. Tako boste dobre volje pričakali novosti, ki se obetajo, lahko že danes. 

Rak

ANGEL ODPRTOSTI  bo želel da prisluhnete še drugim, saj sredi trme, ki vas bo zagrabila, ne boste sami opazili dejstev in vsega, kar stoji za njimi.  

Lev

ANGEL MOČI LJUBEZNI  vas čisto nepričakovano obišče. Ste se prej čudili tistim, ki se v ljubezni čisto predajo? No, tako to gre, sedaj lahko sami izkusite zakaj. 

Devica

ANGEL UPOŠTEVANJA SEBE vam pomaga si čas in delo naprej splanirati tako, da bo več časa namenjenega vam. Ste dojeli smisel sproščenosti in počitka? 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI  vas vodi v drugačno življenje, niste pa prepričani, ali bi sodelovali, se prepustili, ali bi sočasno raje uredili neke večje projekte doma.

Škorpijon

ANGEL POSLUŠANJA si želi, da ga nehate ignorirati – ko debatirate z drugimi. Kljub navdušenju, ki ga nova spoznanja zbudijo v vas, je za pogovor potrebno tudi poslušanje. 

Strelec

ANGEL REALIZACIJE vas podpre pri vseh načrtih – sanjarite, pogovarjajte se, delajte načrte, odprite se idejam in jim dovolite živeti. 

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI IN LJUBEZNI sta vama na dosegu roke – doma lahko začnete delovati popolnoma drugače in se sprostite v vsem kar vas je prej bremenilo. 

Vodnar

ANGELA ZBRANOSTI in POZORNOSTI sta sicer v bližini – kaj vas le piči, da si tako hitro premislite o vsem, kar že dogovorite z drugimi? Spomnite se, kaj so drugi že morali narediti za vas!!! 

Ribi

ANGEL DOBREGA ŽIVLJENJA ponuja številne priložnosti za srečo in veselje. Bi radi začeli strastno zvezo ali si preprosto vzeli čas za partnerstvo in dobro razumevanje? 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot