Angelski dnevni horoskop za 14. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ČIŠČENJA PRETEKLOSTI vas bo spravljal v nemir. Iskali boste načine, kako razčistiti – poglejte, če je dovolj, da se bi priznate jezo, čustva in občutke ali je potrebno biti nesramen do drugih?

Bik

ANGEL USPEŠNOSTI vas vodi v pogovore in dobro izražanje tistega, kar vas je težilo, in vtis, ki ga boste naredili na druge bo odličen. Pomagal vam bo aktivirati ideje, ki prinesejo dobre rezultate.

Dvojčka

ANGEL REALIZACIJE sodeluje v izpeljavi dolžnosti. Čeprav vam sicer gre dobro, v javnosti in stikih z ljudmi, pa odlašanje ne bo prineslo ničesar.

Rak

ANGEL ZBRANOSTI vam pride prav, da zaznavate realno stvari okrog sebe in vas ne presenetijo reakcije drugih. Tako se tudi v ljubezni odpre odlična priložnost.

Lev

ANGEL ČUTENJA IN ZAVEDANJA SEBE pomaga jasno postaviti meje in postaviti na hladno vsakega, ki bi vam vsiljeval svoj način. Vaše delo in intima sta samo vaša.

Devica

ANGEL PONOSA vas spodbuja, da ponovno poskusite z uvajanjem enih večjih sprememb in pridobite ljudi na svojo stran. Veste kaj vam je pomembno in komunikacija ne bo problem.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZDRAVJA vam pripelje spoznanja n moč poskrbeti za svoje telo ter dobro počutje na dober način. Zbudi to v vas zadovoljstvo? Namenite si čas.

Škorpijon

ANGEL UVIDOV pride, ko nikakor ne najdete pomoči med prijatelji. Spoznate kaj se je dogajalo in kolikokrat ste jim tudi vi obrnili hrbet v pomanjkanju časa. Kaj zdaj?

Strelec

ANGEL STRASTI vas odmika od možnosti realnega odločanja – čustva so močna. Uživajte, sploh če ste samski, vezani pa…hm…poglejte, kje vas angel premami in kaj ste pripravljeni dopustit.

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI IN FOKUSA NASE pomaga dosegat največje rezultate – pridige prijateljem se ne obnesejo – prihranite si sapo in energijo in raje uživajte v trenutku.

Vodnar

ANGEL UGLEDA z lahkoto sodeluje z vami, kadar ste odzivni, tudi na ideje in povabila prijateljev. Pokažite svoje prave vrednote, pokažite sebe.

Ribi

ANGEL DOBREGA SPANJA vas sprosti in lažje sprejmete nove ideje za posel, za hobi, za tisto, kar vam veliko pomeni. Čutite, kako se vse zares na novo postavlja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.