Angelski dnevni horoskop za 14. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odločanja vam bo pomagal pri odločitvah. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili na svoje želje in se podali na pot uresničitve. Odločitev je tista, ki vas vodi dalje, ne oklevajte in se postavite zase, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Bik

Angel Lahkotnosti vas danes vabi k lahkotnemu dojemanju vsega okoli vas. S sprejemanjem njegovih energij boste tako privlačni za mnoge, kar lahko, da vam bodo  nekateri zavidali. Ne jemljite stvari osebno, ampak se osredotočite nase in na tisto, kar vas veseli. Uporabite svojo prilagodljivost in pojdite naprej.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da raziščete vse tisto, kar vam ponujajo drugi. Bodite pozorni in se o vsem pozanimajte, predno se dokončno odločite za spremembe.  Zadihajte v nove energije in sledite sebi, tako si boste zagotovili napredek na poslovnem področju, ki bo ugodno vplival na vsa ostala področja.

Rak

Angel Vztrajnosti vam bo danes pomagal, da vztrajate pri svojih odločitvah in uredite vse potrebno poti optimalno. To vam bo prineslo nove energije, boljše se boste počutili in dobili pogum in moč, da lažje vzpostavite nov sistem , ki vas vodi do uspeha. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Lev

Angel Spoznanja vam bo danes pomagal, da naredite določene zaključke. Pri tem vam bo pomagala tudi podpora drugih in spoznanje, koliko ste že dosegli in vedeli boste, da ste na pravi poti. Sprostitev v to energijo vam bo prinesla pravi osebni preboj in življenje se bo postavilo na poponoma nov nivo.

Devica

Angel Sproščanja vas bo danes vodil k sproščenosti v sodelovanju z drugimi. Sledite dogajanju dneva in sodelujte v vsem okoli vas, tako se boste osvobodili starih prepričanj in lažje zadihali. To vam bo dalo samozavest in upanje in spustili boste pričakovanja, ki vas omejujejo. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Iskrenosti vas bo vodil k spoznanju, da si samo vi ustvarjate svoj vsakdan. Pojdite korak za korakom, da ugotovite, komu in zakaj namenjate svoj čas, denar in energijo. Z njegovo pomočjo boste lažje osvojili nove energije in ustvarili nov red, da se lahko prične življenje odvijati v optimalno smer.

Škorpijon

Angel Odgovornosti vam danes daje podporo, da sprejmete vso odgovornost zase. Tako boste lažje določili prioritete, kaj je za vas res pomembno in kaj lahko opustite, da si izboljšate materialno stanje kot tudi vaše odnose. Zadihajte v nove energije, ki vas podprejo in vam pomagajo na poti do sprememb, ki vam bodo prinesle uspeh na dolgi rok.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da sprejmete podporo in pomoč drugih. Tako se boste lažje sooočili z bremeni preteklosti in odprle se vam bodo nove možnosti napredovanja tako osebno kot poslovno. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Premikov vas danes vabi, da z vztrajnostjo pridete do vseh rešitev, ki jih potrebujete. Uskladite svoje želje z drugimi in vse skupaj se bo postavilo na pravo mesto,  kar vam bo dalo pogum in moč za naprej in le tako boste aktivirali prave energije, ki vam bodo pokazale optimalno pot v tem trenutku.

Vodnar

Angel Zadovoljstva vas danes podpre v notranji harmoniji. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili svojo srečo in se znebili nemira in ujetosti. Spustite nadzor nad seboj in uživajte v druženju z vašim dnevnim Angelom in si ustvarite popoln dan, ki vam bo prinesel nova spoznanja o sebi in življenju..

Ribi

Angel Fokusa vam bo danes pomagal, da se osredotočite nase. Na ljudi poglejte z drugegea zornega kota in dovolite, da se določene stvari zaključijo same od sebe. Tako boste lažje naredili določene spremembe in sledili svoji poti brez, da bi kakorkoli komplicirali in začeli ustvarjati tisto, kar želite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.