Angelski dnevni horoskop za 15. 01. 2022.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL IZRAŽANJA ponuja možnost direktnega izražanja, jasne ga izražanja in vam pomaga se izogniti nepotrebnim težavam, ki jih zanetijo vaše nenadne reakcije.

Bik

ANGEL ODPRTOSTI danes pomaga, da ne skrivate ničesar in si pridobite zaupanje drugih ob tem. S svojim šarmom si pridobite simpatije v okolici.

Dvojčka

ANGEL REDA vam pomaga narediti red doma, čas je, da popravite pomembne stvari in opazujete, kako se počutite v svojem urejenem domu. Povabite prijatelje na pomoč.

Rak

ANGEL ISKRENOSTI bo pomagal pokazati in zaupati svoje težave drugim, da opazite, da le niso tako hude kot ste mislili. Olajšajte si življenje in dovolite, da skrivanje postane preteklost.

Lev

ANGEL ODPIRANJA vas podpre na čustvenem področju – da jih jasno pokažete tistim, za katere vam je mar in jih želite še imate ob sebi. Vse je možno.

Devica

ANGEL AKCIJE vas danes uspešno izpostavi v javnosti in uspe vam navdušiti ljudi. Saj rutinsko delo vam je dolgočasno in čas je za spremembe.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NAVDUŠENJA vas vabi, da sledite svojim najboljšim idejam in umakne skrbi zaradi mnenja drugih. Spremembe in spoznanja bodo globlja kot ste navajeni.

Škorpijon

ANGEL RAVNOVESJA sodeluje v usklajevanju vaših načrtov z finančnimi zmožnostmi in vas navznoter navdaja s ponosom nase. Nekaj dela vas vseeno še čaka.

Strelec

ANGEL AKCIJE vam je napeljal dosti dela, kar se ne sklada z vašimi željami, saj imate užitek tudi v prvem planu. Spremembe bodo možne na dolgi rok, da se ne utopite v delu.

Kozorog

ANGEL POGUMA vam pomaga lotiti se zmenkov, osvajanja, izražanja ljubezni. Sprostitev navznoter in potrpežljivost obrodite sadove.

Vodnar

ANGEL ZADOVOLJSTVA vas bo vodil stran od doma, sploh če imate dovolj priganjanja domačih, kaj in kako je potrebno še naredit. Kaj pa če omilite svojo strogost?

Ribi

ANGELI SREČE vas postavijo v odlične energije, iz katerih se veliko lažje odločate, kam se usmerit in kaj naredit. Srečni si lažje vzamete čas za dober razmislek.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot