Angelski dnevni horoskop za 15. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije marelične barve vas bodo aktivirale v čutenju sebe in drugih, kar vam bo prineslo več radosti, zadovoljstva in strasti. Na ta način boste tudi bolj kvalitetno izkoristili prosti čas in se posvetili tistim stvarem, ki vas veseljio.

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri spremembah. Kvaliteta energij rumene barve vas bo okrepila v moči, da ne čakate več na druge, ampak sami vpeljete spremembe tam, kjer jih želite. Sodelujte in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi in usmerja.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij modre barve boste lažje sodelovali z drugimi, da skupaj dosežete več in v krajšem času. To bo pozitivno vplivalo na vsa podorčja vašega življenja in pridobili boste naklonjenost drugih. 

Rak

Angel Sprejemanja vas danes podpre v sproščenosti. Zdravilne energije mvričnih barv vas bodo pomirile, da se sprostite in odprete sodelovanju z drugimi. Naredite vse s podporo vašega dnevnega Angela, ki vam po pokazal najbolj optimalno pot.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre, da z njegovo pomočjo in podpore energij srebrne barve sprejmete odgovornost zase in se usmerite v spremembe. Dovolj vam je čakanja na druge, sprejmite podporo in naredite korake v smeri realizacije vaših ciljev.

Devica

Angel Notranjega Miru vas danes podpre v lahkotnosti. S podporo energij bele barve boste začutili več svežine, kar vam bo pomagalo, da pogledate v  preteklost in si oprostite vse, kar vas bremeni. Tako se boste lažje soočili s seboj in se posvetili sedanjemu trenutku. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas bo danes objel in s podporo energij oranžne barve se boste veselili svojega uspeha in to veselje delili z vsemi okoli vas. Tako boste prejeli še več podpore in ne bo vam težko ponuditi pomoči tudi drugim, če jo bodo seveda želeli.

Škorpijon

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da se mu predate. Tako se boste lažje osvobodili preteklosti in pritiskov okolice, s podporo energij turkizne barve pa se boste umirili in izrazili vse, kar vas teži. To vam bo prineslo osvežitev, kar bodo občutili tudi drugi in pridobili boste njihovo podporo in si povrnili ugled. 

Strelec

Angel Zbranosti vama danes pomaga ohraniti fokus na sebi. Kvaliteta energij indigo barve vam okrepi intuicijo in zaupanje vase, bodite le iskreni in odprti, kar vam bo prineslo podporo na poslovnem področju. Sprejmite današnji navdih in podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Kozorog

Angel Lahkotnosti vas bo danes spremljal in s podporo energij rdeče barve boste žareli v svoji moči in strasti, kjerkoli se boste pojavili. To vam lahko prinese strah in skrbi, samo sprejmite podporo in se navadite na svoje novo stanje, počutje, kar vas bo podprlo pri sprejemanju vseh novosti in pozitivnih sprememb.

Vodnar

Angel Samostojnosti vam danes pomaga, da se osredotočite nase in svoje ideje. S podporo energij zelene barve boste izhajali iz prostora svojega srca in se tako izognili provokacijam okolice, kar vam bo prineslo nove energije in več podpore, da si naredite načrte za prihodnost.

Ribi

Angel Odločanja vas danes vodi k sprejemanju odgovornosti zase. Na ta način in s podporo energij zlate barve boste imeli moč, da se uspešno lotite vsega, kar želite spremeniti v življenju in pri tem tudi vztrajate. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot