Angelski dnevni horoskop za 15. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Umika vas danes vodi k umiku. Z njegovo pomočjo in s podporo zdravilnih energij bele barve boste lažje spustili svoja  pričakovanja, ki jih imate do drugih in se globinsko sprostili, kar bo prineslo nove sveže energije vam in vsem okoli vas.

Bik

Angel Podpore vas danes podpre v vseh spremembah na ljubezenskem področju. Pri tem vam bo v podporo roza barva, da boste lažje ugotovili, na kakšen način lahko sami naredite potrebne spremembe, da se vse skupaj obrne v pravo smer, v smer, ki si jo želite.

Dvojčka

Angel Spoznanja vam danes pomaga do spoznanj, ki bodo korenito spremenila vaše življenje. Podpora energij indigo barve vam bo prinesla jasnost v umu, kar vam bo pomagalo do sprostitve in razbremenitve tudi na fizičnem telesu. S tem boste lažje prišli do novih spoznanj in novih možnosti, kako do lepšega življenja.

Rak

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da se aktivno lotite sprememb, ki si jih želite. Zdravilne energije zelene barve vam bodo v pomoč, da začutite, kje v sebi potrebuje več harmonije in nežnosti, ki jo lahko potem predate tudi drugim. S tem boste v vaše odnose vnesli več ljubezni in spročenosti.

Lev

Angel Ljubezni vas bo danes objel in podprl pri spremembah na ljubezenskem področju. S pomočjo zdravilnih energij vijolične barve, ki vas bodo osvežile, boste lažje sledili svojemu srcu in ob najbolj optimalnem času izrazili svoja čustva in uresničili svoje želje.

Devica

Angel Sodelovanja vas bo danes vodil k lahkotnosti v sodelovanja z drugimi. Ne komplicirajte si življenja, samo sodelujte v okoliščinah današnjega dne in se izrazite le takrat, ko boste pozvani. Pri tem vam bo v pomoč tudi zlata barva, da se boste lažje sprostili in prepustili.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Miru vas bo danes podprl, da ostanete osredotočeni nase in izhajate iz prostora notranjega miru. Zdravilne energije svetlo modre barve bodo objele vaše energije in vam pomagale v širjenju miru med vse okoli vas.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da naredite določene spremembe. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in zdravilne energije rdeče barve, da lažje ugotovite, kaj vam povzroča nelagodje in težo v mislih. S tem se bodo tudi pokazale rešitve in dobili boste nova spoznanja o sebi, o življenju.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes vodi do rešitev, kako do boljšega življenja. Zdravilne energije oranžno rumene barve vam bodo pomagale, da se zaveste svoje notranje moči in čutenja sebe in drugih. S tem se boste naučili ceniti svoj čas, svojo energijo in kdo vam je v podporo in oporo, kar vam bo povečalo samozavest.

Kozorog

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal v odnosih. Sprostite se in dovolite, da vas objamejo zdravilne energije marelične barve, ki vam predajo pogum, da naredite korake v smeri osvobajanja strahov, ki jih imate v odnosih. Tako se boste lažje zbližali z drugimi, kar vas bo čustveno razbremenilo, da lažje skomunicirate željeno.

Vodnar

Angel Prisotnosti vam danes vabi, da ostanite zbrani tukaj in zdaj. S tem boste prevzeli odgovornost zase in svoja dejanja ter lažje razumeli vse, kar se dogaja okoli vas. Pri tem vam bodo v podporo tudi zdravilne energije srebrne barve, da lažje začutite, kako dragocen je sedanji trenutek.

Ribi

Angel Obilja vas danes podpre v vseh spremembah, ki so plod vašega preteklega dela. Sprejmite njegovo podporo in podporo temno modre barve, da se lažje odprete za vse novosti, ki prihajajo k vam. Tako bo vaše življenje dobilo nov smisel in zajadrali boste lahko čisto na novo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot