Angelski dnevni horoskop za 15. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL MIRU vam pomaga pri vsakodnevnih opravilih, da se lažje izognete bitkam in dobro razmislite, v katero smer želite naprej peljati življenje.

Bik

ANGEL PREDAJE vas spodbudi k predaji skrbi in bremen. Vnaprejšnje načrtovanje vam ne pomeni le izgubo energije in časa ampak je tudi ovira sprostitvi.

Dvojčka

ANGEL POZITIVNOSTI v vsem česar se lotevate, olajša življenje – tudi preteklost tako veliko lažje opustite. Usoda vas že vodi v dobri smeri.

Rak

ANGEL ISKRENOSTI do sebe vam bo pomagal priznati si svoje stanje, kar je nujno, da nehate težave odrivati stran in se prehitro zadovoljite z malim.

Lev

ANGEL JASNEGA IZRAŽANJA želi preprečiti kratek stik med vami in okolico, sodelujte, da vas ljudje lažje prav razumejo, prav slišijo in da se ne nalagajo nesmiselne zamere.

Devica

ANGEL PREVIDNOSTI vas spremlja v odnosih, da ne padete na vsako reakcijo in si pokvarite odnose čisto po nepotrebnem. Druženje v teh dneh ni vaša močna točka.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL AKCIJE se sproži, ko se vendarle odločite in spustite notranjo dramo. Vaše sanje sploh niso tako težko uresničljive kot ste mislili.

Škorpijon

ANGEL PREPROSTOSTI vam želi pokazat, kako privlačno je življenje, ko kdaj pa kdaj spustiš potrebo po nenavadnosti in preprosto…živiš in dihaš.

Strelec

ANGEL ŽIVLJENJA prinaša ponovno lekcijo, koliko energije kam usmerjate. Vedite, da ravnanje na silo prinese samo utrujenost, zato – sprememb ne morete izsiliti.

Kozorog

ANGEL ČUSTVENOSTI vas želi spodbuditi, da pokažete svoje občutke in čustva, da sploh spoznate, kako to je, kako je, ko ste srečni in ko osrečite tudi druge.

Vodnar

ANGEL POSTOPNOSTI pomaga narediti sosledje, da se ne lotevate vsega naenkrat. S tem se izognete tudi zmedi, ki jo vaša nenadnost povzroči med ljudmi.

Ribi

ANGEL REŠEVENJA PRETEKLIH TEŽAV olajša pot optimizmu, saj vidite, da se da in da je življenje lahko veliko bolj sanjsko kot ste si predstavljali.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot