Angelski dnevni horoskop za 15. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da uredite vse tisto, kar vas bremeni. Z njegovo pomočjo in podporo kvalitete oranžne barve boste prišli do več kreativnosti in volje, da najdete najbolj optimalne rešitve in se življenje obrne v pravo smer.  Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi in vzpodbuja.

Bik

Angel Umika vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Tako se boste odmaknili od vplivov okolice in zdravilne energije mavričnih barv vas bodo regenerirale in zdravile, da si zacelite vse rane preteklosti. Tako se boste spočili in pridobili na fizični kot psihični moči, kar vam bo dolgoročno koristilo.

Dvojčka

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah vašega življenja. Z njegovo pomočjo in s sprejemanjem podpore vijolične barve se boste lažje posvetili sebi, kar vas bo globinsko sprostilo in odprlo za sprejemanje novih spoznanj, videnj. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Zadovoljstva vas bo danes podprl v sproščenosti. Zdravilne energije srebrne barve vam pomagajo pri osredotočenosti nase, pri tem ne pozabite na razkošje, da si uredite življenje točno tako, kot si želite. Pomirjeni in sproščeni boste okrepili življenjsko energijo in se pripravili za nadaljnje korake.

Lev

Angel Vztrajnosti vam bo danes dal zagon, da se osredotočite nase. Sprejmite podporo energij oranžno rumene barve, da začutite, koliko notranje moči je v vas, da lahko realizirate vse svoje cilje. To bo pritegnilo tudi druge, ki vam bodo sledili in vas pri tem podprli. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Akcije vas danes vabi, da mu zaupate in sledite. Z njegovo pomočjo in podporo kvalitet rdeče barve boste odločno naredili potrebne korake, da pridete do rezultatov, ki jih potrebujete, da si postavite nove trdne temelje za boljšo prihodnost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Užitka vas vodi današnji dan. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij zelene barve, da boste lažje začutili in se predali ljubezni in življenju. Delite to z ljudmi, ki so vam blizu, da se ustvari sproščena atmosfera in se lahko vsi skupaj veselite življenja. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da sprejmete določene odločitve. S podporo energij temno modre barve se boste lažje fokusirali na sam proces uresničitve idej in želja, kar vam bo v pomoč, da realizirate več stvari ob najbolj optimalnem času. Večkrat čez dan pomislite na vašega dnevnega Angela, da začutite njegovo podporo.

Strelec

Angel Iskrenosti vam skozi današnji dan pokaže, kako lahkotno je življenje, če sproščeno in iskreno sodelujete v vsem okoli vas. Z njegovo podporo in podporo energij roza barve se boste lažje povezali s seboj in drugimi ter tudi njim dovolili sproščenost. To bo okrepilo odnose in sprostilo vaš um.

Kozorog

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri premagovanju težav. Zdravilne energije zlate barve vam bodo prineslo potrebno svežino in mir, da se lažje osredotočite nase in ugotovite, kdo ali kaj vas ovira pri kreiranju sedanjosti in prihodnosti. To vam bo prineslo spoznanja, kaj lahko naredite sami, da se spremembe pričnejo tukaj in zdaj.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem energij turkizne barve boste bolj sproščeni v pogovorih in lažje se boste izrazili. Le tako vam bodo drugi lahko sledili in vas pri tem podprli. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lahkotnejše.

Ribi

Angel Moči vam bo danes dal voljo, da uredite vse tisto, kar ste v preteklosti odlašali. Sprejmite kvalitete rumene barve, ki vas bodo okrepile v moči in vas usmerile na pravo pot, da s tem naredite tudi določene zaključke. Tako boste pripravljeni na nove korake in si s tem postavili življenje na nov nivo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot