Angelski dnevni horoskop za 15. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PRIZEMLJEVANJA vam pomaga narediti stvari do konca. Uspeh je zagotovljen, samo ne pustite se zmotiti komurkoli ali čemurkoli in sprejmite pomoč.

Bik

ANGEL POMIRITVE vam pomaga čustva umiriti, da lahko ustvarite več harmonije okrog sebe. Na plan lahko pridejo vaše tradicionalne vrednote, ki jih spoštujte.

Dvojčka

ANGEL FOKUSA vas usmerja v to, kar ste sposobni izpeljati. V pogovorih ne dokazujte svojega prav, bolje je da najdete v dogajanju okrog sebe širši smisel.

Rak

ANGEL NOTRANJEGA MIRU je z vami – kako naj vam pove, da je vse ok in je čas, da se pomirite s sabo, čutite svojo svobodo in ne iščete več potrditve od drugih?

Lev

ANGEL STRASTI v vas prebudi magnetni privlak in sproščenost. Kljub čudnim reakcijam okolja vam bo to v veliko zadovoljstvo, saj boste čutili svojo moč.

Devica

ANGEL ČASA ZASE vas bo usmeril stran od dela in aktivnosti. Tudi partner si želi vaše družbe. Izkoristite priložnost za ljubeča srečanja, tudi samski.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI vas bo vodil v nenačrtovane spremembe. Izogibanje ne bo pomagalo – romantika je na vidiku. Sledite življenju in Duši.

Škorpijon

ANGEL MOČI vam pomaga predstaviti vaše ideje in odpreti vašo naravno moč, da vas bo podpre tudi javnost. Rezultati bodo najboljši, ko si boste zaupali.

Strelec

ANGEL MIRU vam pomaga zamujene stvari urediti tako, da ohranite svoj mir in se izognete napetostim zaradi posledic – ljubezen bo zagotovo počakala.

Kozorog

ANGEL POTRPEŽLJIVOST vam bo pomagal, da se na dogajanje dobro pripravite, ne glede na to, kako hude težave so. Pri osvobajanju pritiskov s sebe – previdno.

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA je z vami, pripelje vam odlična čustva. A nameravate to še dolgo skrivat? Angeli vam z veseljem pomagajo razblinit vaš strah, da se vse dobro takoj razblini?

Ribi

ANGEL FIZIČNE PRENOVE ponuja dobro priložnost. Pred vami je možnost sprostitve in regeneracije, potem pa veselo v druženje in med prijatelje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot