Angelski dnevni horoskop za 15. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da boste lažje prisluhnili sebi. S podporo energij zelene barve se boste sprostili in umaknili vase, da začutite spet svoj ritem. To bo okrepilo tudi vaše fizično telo in izboljšalo počutje. Sodelujte in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela. 

Bik

Angel Lahkotnosti je danes z vami in podpora energij rdeče barve, ki vas bo okrepila v vitalnosti in moči, da se predate sebi in svojim potrebam. To bo prebudilo strast do življenja in vam dalo optimizem za naprej. To bodo začutili tudi drugi, ki vam bodo sledili.

Dvojčka

Angel Nežnosti vas bo danes objel in kvaliteta energij roza barve vas bo nežno spodbudila k spremembam. Nujno potrebujete počitek, poslušajte svoje telo in se večkrat čez dan spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal pri regeneraciji. 

Rak

Angel Sreče vas danes vabi, da mu zaupate in s podporo energij marelične barve se boste lažje osredotočili na sedanjost in ugotovili, da vam pravzaprav nič ne manjka. Spoznanje vam bo prineslo večje razumevanje sebe, kar vam bo okrepilo samozavest.

Lev

Angel Notranjega Miru vas danes podpre, da opustite stara prepričanja in kvaliteta energij vijolične barve vam bo pomagala vzpostaviti duševno ravnotežje. To vam bo prineslo mir in več sveže energije, kar se bo poznalo na vašem počutju in lažje se boste posvetili skrbi za fizično telo.

Devica

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da pogledate svoje življenje. Z njegovo podporo in podpora energij zlate barve boste lažje spustili stara čustvena bremena, kar bo pozitivno vplivalo na vaše fizično kot tudi psihično stanje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ustvarjalnosti vas vodi skozi današnji dan. Energije oranžne barve vas bodo vodile, da se predate energijam ustvarjalnosti in s tem sprostite vsa stara negativna čustva, strahove.  Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes vodi k spremembam. S sprejemanjem podpore energij modre barve vam bo jasno, kje je vaša vloga v posameznem odnosu in kako to vpliva na vsa področja življenja. Tako se bodo lahko stvari začele premikati v pravo smer in pokazala se bo najbolj optimalna pot za vas, ki vas vodi do uspeha.

Strelec

Angel Razumevanja vam bo danes pomagal v iskrenosti do sebe. Kvaliteta energij srebrne barve vam prinese svežino in jasnost, da se osredotočite nase in spustite navezavo na druge. Zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo moč, da se dvignete na nov nivo sodelovanja in načina življenja. 

Kozorog

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da naredite potrebne spremembe. Zdravilne energije rumene barve vas bodo okrepile v notranji moči, da lažje začnete sodelovati z življenjem in se predate energijam veselja in radosti. Ostanite v teh novih občutkih in iz njh kreirajte boljšo prihodnost. 

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes usmerja skozi dan. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij mavričnih barv, da iskreno izrazite svoje misli in želje ter to dopustite tudi drugim. S tem se boste izognili nepotrebnim konfliktom in lažje slediti svoji začrtani poti. 

Ribi

Angel Odgovornosti vam bo danes pomagal, da sledite svojemu notranjemu glasu. Sprejeli boste vsa spoznanja in sporočila, saj vam bo podpora energij indigo barve zbistrila vaš um in prinesla jasnost v misli, da prevzamete življenje v svoje roke in si postavite temelje za lepšo prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot