Angelski dnevni horoskop za 15. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PRETEKLOSTI pripelje stvari, ki ste jih pustili nedokončane. Zaključite jih in se odprite sreči, se sprostite in prisluhnite bližnjim, kaj želijo zares povedat.

Bik

ANGEL LJUBEZNI vas privzdigne in odpre možnost zmenkov. Ostajajte odzivni na dogajanje in opazujte kako samozavestni in pogumni postajate.

Dvojčka

ANGEL SPOZNANJ prinaša pomembna spoznanja. Vse kar vam je bilo prej skrito, se odpre ravno zato, da se ne trudite toliko okrog ostalih ampak spustite svoja bremena.

Rak

ANGEL KOMUNIKACIJE vas spodbudi k odprtem izražanju – predvsem z domačimi. Spomnite se na vse svoje obljube, da ne ustvarjate več zmede, ampak delite lepo.

Lev

ANGEL ZADOVOLJSTVA se pokaže, ko se nehate obremenjevati z malenkostmi in začnete sledit svoji poti. Tako v odnosih pridete do samozavesti in sproščenega izražanja želja.

Devica

ANGEL REŠITVE je z vami, zato odprite oči in srce in opustite pričakovanja do bližnjih. Če vas bo preteklost še vedno bremenila, si omislite danes dolg sprehod v gozd.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PRENOVE vas danes odpre kreativnosti zase in za dom. Čas je za pozitivne premike, nenazadnje pa je kreativnost vaš užitek, a ne?

Škorpijon

ANGEL SPOZNANJ vam odstre vrata v novo dimenzijo: videli boste komu preveč zaupate in kje ljubezen izgubljate. Optimistična naravnanost bo pomagala skozi to obdobje.

Strelec

ANGEL KAOSA vse postavi na glavo – s tem vam pomaga da nehate slediti vsem željam bližnjih in pokažete svoj potencial in trud, ki ga vlagate v vse skupaj.

Kozorog

ANGEL NOVOSTI vam pomaga pregledati vaše želje in odnose z novega zornega kota, da začnete sodelovati z življenjem, ki vas podpira. Opustite kar vam ni všeč.

Vodnar

ANGEL DRUŽENJA vas vodi med prijatelje, kjer pa vas norčava narava vodi v komunikacijo, kjer se iz drugih pozabavate. Res morate užaliti druge in to ignorirati?

Ribi

ANGEL NOVEGA OBDOBJA prinaša vso podporo v javnosti. Veselite se, dolgo pričakovane novosti, sami veste, koliko truda je bilo potrebno za to.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot