Angelski dnevni horoskop za 15. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes vabi, da zaupate sebi. Na ta način in s podporo energij bele barve, ki vas bodo osvežile in prinesle navdih, se boste vsega lažje lotili samostojno in drugim dali vedeti, da greste naprej z njimi ali brez njih. To vam bo prineslo več novih energij za ustvarjanje tistega, kar vas veseli. 

Bik

Angel Dvojine vas danes vabi v svojo družbo in zdravilne energije roza barve vas bodo ovile v mehkobo in nežnost, kar vas bo sprostilo. Lažje se boste predali ljubezni in vsemu lepemu, kar vam prinaša današnji dan. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Odločanja vas danes podpre, da se postavite zase. Ne dovolite drugim, da vas potegnejo v svoje reakcije, začutite podporo energij modre barve, ki vas podprejo v unikatnosti, kreativnosti in uživanju v stvareh, ki so za vas življenjskega pomena. To bo pozitivno vplivalo na vsa področja. 

Rak

Angel Predanosti vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij srebrne barve se boste sprostili in lažje sledili dogodkom dneva. Ne upirajte se spremembah, dovolite, da vam pokažejo nove poti in priložnosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse bo lažje.

Lev

Angel Zadovoljstva vas danes vzpodbuja, da se sledite svojim sanjam. Žarki oranžne barve vas bodo okrepili v ustvarjalnosti, dobri volji in veselju, kar vas bo notranje sprostilo, a hkrati poživilo. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in bodite aktivni.

Devica

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da se odmaknete od ocenjevanja drugih ljudi. Zdravilne energije marelične barve vas bodo podprle, da lažje sprejmete njihovo drugačnost in se na ta način osvobodite določenih starih čustev, kar bo ugodno vplivalo na vaše počutje in samozavest.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samote vas v današnjem dnevu vodi k umiku. Začutite podporo energij zlate barve, ki vas podprejo, da sledite svoji Duši. To vam bo pomagalo, da umirite svoje misli in pridete do določenih spoznanj in zaključkov. Predajte se energijam dneva in zaupajte.

Škorpijon

Angel Akcije vas danes podpre pri spremembah. Kvaliteta energij rdeče barve vas bo preplavila z novo energijo, kar vam bo v pomoč, da se umaknete negativnim vplivom okolice, se usmerite vase in lotite za vas pomembnih stvari. To vam bo prineslo večjo stabilnost in zaupanje vase.

Strelec

Angel Optimizma vas danes vabi v sproščenost. Kvaliteta energij vijolične barve vas bo pomirila in prinesla globinsko sprostitev, kar bo vodilo do sprememb v zaznavanju sebe in okolice. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Kozorog

Angel Zraka vas bo danes objel in zdravilne energije turkizne barve vas bodo ohladile, poživile in okrepile voljo in moč po sodelovanju z vsem okoli vas. Tako boste lažje ugotovili, kaj zamujate in kaj v tem trenutku potrebujete, da aktivirate svojo strast do življenja.

Vodnar

Angel Razumevanja vam bo danes pomagal v odnosih. Zdravilne energije zelene barve bodo na vas vplivale lahkotno, sprostile napetosti, kar vam bo pomagalo, da realno pogledate na celotno situacijo. To vam bo prineslo jasnost in sproščeno sodelovanje z drugimi.

Ribi

Angel Svobode vam bo danes pomagal, da lažje zadihate. Kvaliteta energij indigo barve bo zbistrila vaše misli in intuitivno se boste umaknili od drugih. Tako boste okrepili notranji stik in lažje vzpostavili čisto nov, svoj red in rituale in se počutili svobodne.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.