Angelski dnevni horoskop za 15. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel  Motivacije vas danes vodi do določenih spoznanj in kvaliteta energij modre barve vam bo prinesla jasnost in odločnost, da naredite potrebne korake na poslovnem področju. To vam bo okrepilo podporo okolice in vse skupaj boste izpeljali na najbolj optimalen način za vas.

Bik

Angel Preboja vas danes podpre v sprejemanju. Sledite toku dneva in s podporo energij srebrne barve, ki vas bodo ovile v svežino, boste imeli občutek, da je vse mogoče. Sodelujte in tako boste lažje sprejeli vse tisto, kar potrebujete, da naredite osebni preboj. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da mu sledite. Sprejmite njegovo podporo in zdravilne energije bele barve vam skozi lahkotnost pokažejo nove poti in nove priložnosti, da uresničite svoje sanje. Ne upirajte se predlogom in povabilom drugih, samo sodelujte in vse se bo postavilo na pravo mesto.

Rak

Angel Jasnosti vam danes odpre pot do sprememb preko komunikacije. Zdravilne energije oranžne barve pa vam bodo pomagale, da premagate strah in začutite ustvarjalnost, ki vas vodi do kreiranja novega načina življenja. Sprejmite podporo in se pogovorite o svojih željah in idejah.

Lev

Angel Sprejemanja vas danes vodi do večjih sprememb in kvaliteta energij marelične barve vam bo prinesla sprostitev, da se ne upirate tako povabilom kot darilom, ki jih boste deležni s strani okolice. Tako se boste odprli za nove sveže energije, kar se bo poznalo tako na vašem počutju kot večji stabilnosti in zaupanju vase.

Devica

Angel Akcije vam danes preda pogum, da spustite nadzor. Na ta način in s podporo energij indigo barve, ki vas bodo podprle v uresničevanju vsega, kar si želi vaše srce, boste prišli do novih idej in načina razmišljanja, kar bo pozitivno vplivalo na vsa področja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Priložnosti vas vodi skozi današnji dan in žarki rdeče barve bodo v vas prižgali ogenj in strast, da postavite sebe na prvo mesto in se aktivirate v smeri, kamor vas v tem trenutku vleče. Spoznali boste, da vaša odločitev zase, poveča tudi vpliv na druge, kar bo pozitvno vplivalo tako na poslovne rešitve kot vaše odnose.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes podpre v lahkotnosti. Zdravilne energije roza barve vas bodo ovile v mehkobo, kar vam bo dalo več nežnosti in topline. Tako se boste odprli za druženja in lažje sprejeli vse, kar vam imajo drugi za predati. Ne upirajte se spremembam, sodelujte.

Strelec

Angel Zbranosti vas danes podpre, da sledite sebi. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij zlate barve se boste lažje izognili vplivom okolice. To bo pripomoglo, da svoje delo opravite dobro in si s tem zagotovite možnosti za napredek.

Kozorog

Angel Reda vam danes preda podporo, da se usmerite vase. Zdravilne energije zelene barve vas razbremenijo napetosti in vam prinesejo več harmonije, kar vam bo prineslo nov ritem in red. To vas bo potegnilo v načrtovanje prihodnosti, da si ustvarite popolnoma nov način življenja.

Vodnar

Angel Sproščenosti vas danes vabi v naravo. Na ta način se boste umaknili od vsakodnevnega stresa in obveznosti, kvaliteta energij rumene barve pa bo blagodejno vplivala tudi na vaša čustva, kar bo sprostilo, regeneriralo in okrepilo vaše fizično telo. To vam bo dalo moč in voljo za naprej.

Ribi

Angel Lahkotnosti vas danes vabi, da se mu predate in zdravilne energije vijolične barve bodo okrepile vašo sposobnost odločanja, da svoj um usmerite na pricakovanje vsega dobrega in tako začnete pozitivno kreirati svoje življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot